Качка гарячого копчення в коптильні

Качка гарячого копчення в коптильні
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
За цим рецептом цілком можна приготувати копчену дику качку в похідних умовах. наприклад, такий варіант підійде для мисливців. Але можна закоптити і домашню качку під час вилазки на дачу.

опис приготування:

Якщо ви задавалися питанням «Як закоптити качку?», цей рецепт для вас. Спочатку обскубіть тушку птиці, попатраєте і промийте водою. Потім натріть сіллю і перцем і залиште на півгодини. У коптильню насипте вільхових тирси, встановіть решітку і покладіть качку. Накрийте кришкою і поставте на вогонь середньої сили. Качка буде коптитися до готовності хвилин 40-45. Коптильню з готовою копченої качкою зніміть з вогню, дайте трохи охолонути, потім відкрийте і приступайте до трапези. Смачного!

  • качка— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
Качка гарячого копчення в коптильні - фото крок 1 качку обскубіть, попатраєте і добре промийте водою. посипте сіллю.

Качка гарячого копчення в коптильні - фото крок 2 І перцем. Добре втирайте сіль і перець в м'ясо і залиште на півгодини.

Качка гарячого копчення в коптильні - фото крок 3 Тим часом займемося коптильнею. На дно насипте вільховою тріски.

Качка гарячого копчення в коптильні - фото крок 4 Встановіть піддон для жиру, грати і на неї покладіть качку. Накрийте кришкою і поставте на вогонь середньої сили. Качка буде коптитися до готовності хвилин 40-45.

Качка гарячого копчення в коптильні - фото крок 5 Після закінчення цього часу зніміть коптильню з вогню, дайте їй трохи охолонути, потім відкрийте і приступайте до трапези. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Грудинка гарячого копчення в коптильні

Грудинка гарячого копчення в коптильні

Пропоную вашій увазі рецепт того, як просто і смачно закоптити грудинку. Вам буде потрібно шматочок соковитого м'яса, коптильня і гарний настрій. приступаємо! опис приготування: Якщо хочете знати, як коптити грудинку - ви потрапили за адресою. Технологія зовсім не складна - спочатку приготуйте...

читати далі
М'ясо гарячого копчення в коптильні

М'ясо гарячого копчення в коптильні

Копчене м'ясо - це дуже смачна страва. Якщо у вас є можливість вибратися на природу і приготувати його - обов'язково скористайтеся шансом. Ну а як коптити м'ясо - ми зараз розповімо. опис приготування: Закоптити м'ясо в коптильні дуже просто. Спочатку промийте м'ясо, натріть його сіллю і додай...

читати далі
Стегенця гарячого копчення в коптильні

Стегенця гарячого копчення в коптильні

Приготувати копчені стегенця можна прямо не виходячи з кухні. Для цього нам знадобиться побутова електрична коптильня, власне стегенця і цей рецепт приготування копченостей. приступаємо. опис приготування: Сьогодні на обід будемо коптити стегенця. Промийте їх і замочіть в розсолі з води, сіль ...

читати далі
Скумбрія гарячого копчення в коптильні

Скумбрія гарячого копчення в коптильні

Один із способів смачно закоптити скумбрію - приготувати її методом гарячого копчення. Саме йому і присвячений даний рецепт. опис приготування: Сьогодні дізнаємося як коптити скумбрію методом гарячого копчення. Спочатку підготуйте рибу — видаліть голову і хвіст, попатраєте і промийте. Потім на...

читати далі
Свинина гарячого копчення в коптильні

Свинина гарячого копчення в коптильні

Свинина ідеально підходить для копчення. М'ясо після обробки в коптильні виходить м'яким, ніжним і дуже смачним. Домашнє приготування гарантує натуральність і користь готового продукту. опис приготування: Приготуйте копчене свиняче м'ясо в домашніх умовах. Зваріть розсіл з води і спецій, охоло...

читати далі