Качка гарячого копчення в коптильні

За цим рецептом цілком можна приготувати копчену дику качку в похідних умовах. наприклад, такий варіант підійде для мисливців. Але можна закоптити і домашню качку під час вилазки на дачу.
опис приготування:
Якщо ви задавалися питанням «Як закоптити качку?», цей рецепт для вас. Спочатку обскубіть тушку птиці, попатраєте і промийте водою. Потім натріть сіллю і перцем і залиште на півгодини. У коптильню насипте вільхових тирси, встановіть решітку і покладіть качку. Накрийте кришкою і поставте на вогонь середньої сили. Качка буде коптитися до готовності хвилин 40-45. Коптильню з готовою копченої качкою зніміть з вогню, дайте трохи охолонути, потім відкрийте і приступайте до трапези. Смачного!
- качка— 1 штука
- сіль, перець— За смаком





Схожі рецепти

Грудинка гарячого копчення в коптильні
Пропоную вашій увазі рецепт того, як просто і смачно закоптити грудинку. Вам буде потрібно шматочок соковитого м'яса, коптильня і гарний настрій. приступаємо! опис приготування: Якщо хочете знати, як коптити грудинку - ви потрапили за адресою. Технологія зовсім не складна - спочатку приготуйте...
читати далі
М'ясо гарячого копчення в коптильні
Копчене м'ясо - це дуже смачна страва. Якщо у вас є можливість вибратися на природу і приготувати його - обов'язково скористайтеся шансом. Ну а як коптити м'ясо - ми зараз розповімо. опис приготування: Закоптити м'ясо в коптильні дуже просто. Спочатку промийте м'ясо, натріть його сіллю і додай...
читати далі
Стегенця гарячого копчення в коптильні
Приготувати копчені стегенця можна прямо не виходячи з кухні. Для цього нам знадобиться побутова електрична коптильня, власне стегенця і цей рецепт приготування копченостей. приступаємо. опис приготування: Сьогодні на обід будемо коптити стегенця. Промийте їх і замочіть в розсолі з води, сіль ...
читати далі
Скумбрія гарячого копчення в коптильні
Один із способів смачно закоптити скумбрію - приготувати її методом гарячого копчення. Саме йому і присвячений даний рецепт. опис приготування: Сьогодні дізнаємося як коптити скумбрію методом гарячого копчення. Спочатку підготуйте рибу — видаліть голову і хвіст, попатраєте і промийте. Потім на...
читати далі
Свинина гарячого копчення в коптильні
Свинина ідеально підходить для копчення. М'ясо після обробки в коптильні виходить м'яким, ніжним і дуже смачним. Домашнє приготування гарантує натуральність і користь готового продукту. опис приготування: Приготуйте копчене свиняче м'ясо в домашніх умовах. Зваріть розсіл з води і спецій, охоло...
читати далі