Рецепт Кабачки по-прибалтійських фото

Кабачки по-прибалтійських
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки , Консервація , Сольовий
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Ця заготовка безсумнівно порадує взимку Вашу родину. Кабачкова ікра вже добряче всім набридла. Пропоную нову цікаву заготовку з кабачків. Кабачки виходять смачними самі по собі, а також їх можна додати в салат або подати як гарнір!

Опис приготування:

Щоб отримати відмінний результат: заготовку, яка не тільки смачна, але і прекрасно зберігається, рекомендую точно слідувати рецептурою і нічого не міняти. Буде смачно і дуже просто в приготуванні!

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Часник - 200 грам
  • Сіль - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Оцет 5% - 1 Склянка
кабачки по-прибалтійських - фото крок 1
1. Кабачки наріжте кубиком.
кабачки по-прибалтійських - фото крок 2
2. Приправити сіллю і залиште на 10 хвилин.
кабачки по-прибалтійських - фото крок 3
3. Відіжміть кабачки і наповніть ними простерилізовані банки.
кабачки по-прибалтійських - фото крок 4
4. Змішайте всі інгредієнти для розсолу, доведіть до кипіння і залийте кабачки. Закрийте або закатати кришками.
кабачки по-прибалтійських - фото крок 5
5. Взимку таку баночку кабачків відкриєш, - і прекрасна закуска вже на столі!

Схожі рецепти