Кабачки по-прибалтійських
(покроковий рецепт з фото)
Ця заготовка безсумнівно порадує взимку Вашу родину. Кабачкова ікра вже добряче всім набридла. Пропоную нову цікаву заготовку з кабачків. Кабачки виходять смачними самі по собі, а також їх можна додати в салат або подати як гарнір!
Щоб отримати відмінний результат: заготовку, яка не тільки смачна, але і прекрасно зберігається, рекомендую точно слідувати рецептурою і нічого не міняти. Буде смачно і дуже просто в приготуванні!
- Кабачок - 3 кілограма
- Часник - 200 грам
- Сіль - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Цукор - 1, 5 склянки
- Оцет 5% - 1 Склянка
1. Кабачки наріжте кубиком.
2. Приправити сіллю і залиште на 10 хвилин.
3. Відіжміть кабачки і наповніть ними простерилізовані банки.
4. Змішайте всі інгредієнти для розсолу, доведіть до кипіння і залийте кабачки. Закрийте або закатати кришками.
5. Взимку таку баночку кабачків відкриєш, - і прекрасна закуска вже на столі!