Кабачки на пару
(покроковий рецепт з фото)
Для різноманітності і у вигляді дієтичного страви, пропоную класичний рецепт кабачків на пару. Також його вважають за краще вживати в період розвантажувальних днів.
Відмінне блюдо на швидку руку: додати в пароварку воду і відправити кабачки готуватися на пару. Якщо ви худнете, сидите на дієті або вирішили провести розвантажувальний день - таке блюдо стане відмінним рішенням! Готується швидко і не займає багато часу, а в мультиварці готується зовсім за лічені хвилини.
- Кабачок - 2 штуки
- Крем (нежирна) - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль і перець - За смаком
1. Візьміть кабачки середнього розміру, помийте їх і наріжте кільцями по товщині приблизно 0, 5 мм
2. Викладіть їх на тарілку і промокніть серветкою, щоб вбралася зайва волога. За необхідності можна видалити насіння.
3. Розкладіть їх на поверхню пароварки на однаковій відстані.
4. Довести до готовності пари і зберегти блюдо. Перед подачею посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати сметану і зелень.
5. Таким буде класичний рецепт "кабачки на пару" в мультиварці: наріжте середнього розміру кабачок, помідор, болгарський перець і моркву. Надішліть в мультиварку, додавши води і вибравши потрібний режим. Представлений раніше рецепт також вимагає додавання води в пароварку. По бажанню - експериментуйте і проявляйте фантазію.