Кабачки, фаршировані рибою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите кабачки, рибу, сир і овочі - то кабачки, фаршировані рибою в домашніх умовах, вам обов'язково сподобаються! Ця страва готується в духовці, тому ви насолодитеся сирної кіркою.
Якщо хочете урізноманітнити свій раціон, спробуйте приготувати кабачки, фаршировані рибою в домашніх умовах. Блюдо по суті вельми просте, а його смак побалує і здивує навіть досвідченого гурмана. Поєднання риби з сиром і овочами приголомшливе!
- Кабачок - 2 штуки
- Філе риби - 800 грам
- Мал - 1 Склянка
- Сир - 100 грам
- Сль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Починаємо з приготування кабачків. Їх потрібно нарізати "бочонками" і видалити серцевину.
2. Відварюємо рис і тим часом подрібнюємо в блендері фарш із зеленню. Варений рис слід трохи остудити до кімнатної температури і змішати з отриманою масою.
3. Наповнюємо кожен "бочонок" отриманою масою і викладаємо на деко.
4. Зверху поливаємо майонезом і викладаємо сир. Після чого ставимо в духовку на півгодини.
5. Випікаємо в добре розігрітій духовці, а перед подачею посипте зеленню. Ось така проста, але дуже смачна страва.