Рецепт Кабачки, фаршировані рибою фото

Кабачки, фаршировані рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Якщо ви любите кабачки, рибу, сир і овочі - то кабачки, фаршировані рибою в домашніх умовах, вам обов'язково сподобаються! Ця страва готується в духовці, тому ви насолодитеся сирної кіркою.

Якщо хочете урізноманітнити свій раціон, спробуйте приготувати кабачки, фаршировані рибою в домашніх умовах. Блюдо по суті вельми просте, а його смак побалує і здивує навіть досвідченого гурмана. Поєднання риби з сиром і овочами приголомшливе!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Філе риби - 800 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Сир - 100 грам
  • Сль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - За смаком
кабачки, фаршировані рибою - фото крок 1
1. Починаємо з приготування кабачків. Їх потрібно нарізати "бочонками" і видалити серцевину.
кабачки, фаршировані рибою - фото крок 2
2. Відварюємо рис і тим часом подрібнюємо в блендері фарш із зеленню. Варений рис слід трохи остудити до кімнатної температури і змішати з отриманою масою.
кабачки, фаршировані рибою - фото крок 3
3. Наповнюємо кожен "бочонок" отриманою масою і викладаємо на деко.
кабачки, фаршировані рибою - фото крок 4
4. Зверху поливаємо майонезом і викладаємо сир. Після чого ставимо в духовку на півгодини.
кабачки, фаршировані рибою - фото крок 5
5. Випікаємо в добре розігрітій духовці, а перед подачею посипте зеленню. Ось така проста, але дуже смачна страва.

Схожі рецепти