Рецепт Італійський Панін фото

Італійський Панін
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Сандвіч

Якщо ви любите нескладні і апетитні перекушування, обов'язково варто звернути увагу на цю ідею приготування Панін, - апетитний сендвіч з м'ясними делікатесами, сиром і овочами.

Хочу звернути вашу увагу на те, що в начинку можна використовувати найрізноманітніші інгредієнти, які є в холодильнику. Смажити Панін зручно в бутербродниці або грилі, але підійде і звичайна сковорода, на яку потрібно придумати утяжелитель Обов'язково варто спробувати!

  • Хліб - 8 штук
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Сир - 16 скибочок
  • М'ясні делікатеси - 400 грам (ковбаса, шинка і т.Д.)
  • Оливки і маслини - 200 грам
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Стебло селери - 1 штука
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Перець запечений - 1/2 штуки
італійський Панін - фото крок 1
1. Підготуйте маслини, оливки, каперсами, овочі, зелень.
італійський Панін - фото крок 2
2. Подрібніть все і з'єднайте в глибокій мисочці. Додайте оливкову олію, винний оцет, сіль і перець. Перемішайте.
італійський Панін - фото крок 3
3. Наріжте тонкими скибочками м'ясні делікатеси і сир.
італійський Панін - фото крок 4
4. Половину хліба змастіть вершковим маслом і викладіть овочевий салат.
італійський Панін - фото крок 5
5. Зверху викладіть сир.
італійський Панін - фото крок 6
6. Знову м'ясні делікатеси і знову сир.
італійський Панін - фото крок 7
7. Накрийте скибочкою хліба і викладіть на розігрітий гриль або сковороду.
італійський Панін - фото крок 8
8. Закрийте і смажте до рум'яної скоринки.
італійський Панін - фото крок 9
9. Ось такий італійський Панін вийшов. Смачного!

Схожі рецепти