Італійський Панін
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите нескладні і апетитні перекушування, обов'язково варто звернути увагу на цю ідею приготування Панін, - апетитний сендвіч з м'ясними делікатесами, сиром і овочами.
Хочу звернути вашу увагу на те, що в начинку можна використовувати найрізноманітніші інгредієнти, які є в холодильнику. Смажити Панін зручно в бутербродниці або грилі, але підійде і звичайна сковорода, на яку потрібно придумати утяжелитель Обов'язково варто спробувати!
- Хліб - 8 штук
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сир - 16 скибочок
- М'ясні делікатеси - 400 грам (ковбаса, шинка і т.Д.)
- Оливки і маслини - 200 грам
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
- Стебло селери - 1 штука
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Перець запечений - 1/2 штуки
1. Підготуйте маслини, оливки, каперсами, овочі, зелень.
2. Подрібніть все і з'єднайте в глибокій мисочці. Додайте оливкову олію, винний оцет, сіль і перець. Перемішайте.
3. Наріжте тонкими скибочками м'ясні делікатеси і сир.
4. Половину хліба змастіть вершковим маслом і викладіть овочевий салат.
5. Зверху викладіть сир.
6. Знову м'ясні делікатеси і знову сир.
7. Накрийте скибочкою хліба і викладіть на розігрітий гриль або сковороду.
8. Закрийте і смажте до рум'яної скоринки.
9. Ось такий італійський Панін вийшов. Смачного!