Рецепт Шоколадний Панін фото

Шоколадний Панін
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Шоколад
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Солодке , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Найпростіший і швидкий перекус - бутерброд - відомий в Італії як Панін. Він обов'язково теплий і зверху теж закривається хлібом. Ця закуска має безліч начинок. Сьогодні виберемо солодку.

Опис приготування:

Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний Панін. Все просто, швидко і недорого. Чомусь раніше я до такого блюда не здогадалася, хоча ідея лежала на поверхні. Солодка випічка підійде для сніданку або полудня. Діти, звичайно, будуть в захваті від неї. Якщо хочете пограти зі смаками, то додайте трохи кориці або гвоздики.

  • Шоколад - 120 грам
  • Хліб - 8 скибочок (для тостів)
  • Вершкове масло - 3, 5 Ст. Ложки
шоколадний Панін - фото крок 1
1. Скибочки хліба змастіть м'яким маслом.
шоколадний Панін - фото крок 2
2. Потім наверх 4-ох шматочків укладіть шоколад. Перемістіть хліб на деко.
шоколадний Панін - фото крок 3
3. Закрийте шоколад іншим хлібом.
шоколадний Панін - фото крок 4
4. Випікайте вироби 7 хвилин в духовці при 200 градусах.
шоколадний Панін - фото крок 5
5. Потім переверніть Панін і відправте в духовку ще на 5 хвилин. Все готово, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти