Шоколадний Панін
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і швидкий перекус - бутерброд - відомий в Італії як Панін. Він обов'язково теплий і зверху теж закривається хлібом. Ця закуска має безліч начинок. Сьогодні виберемо солодку.
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний Панін. Все просто, швидко і недорого. Чомусь раніше я до такого блюда не здогадалася, хоча ідея лежала на поверхні. Солодка випічка підійде для сніданку або полудня. Діти, звичайно, будуть в захваті від неї. Якщо хочете пограти зі смаками, то додайте трохи кориці або гвоздики.
- Шоколад - 120 грам
- Хліб - 8 скибочок (для тостів)
- Вершкове масло - 3, 5 Ст. Ложки
1. Скибочки хліба змастіть м'яким маслом.
2. Потім наверх 4-ох шматочків укладіть шоколад. Перемістіть хліб на деко.
3. Закрийте шоколад іншим хлібом.
4. Випікайте вироби 7 хвилин в духовці при 200 градусах.
5. Потім переверніть Панін і відправте в духовку ще на 5 хвилин. Все готово, насолоджуйтеся!