Рецепт Італійський кекс фото

Італійський кекс
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Кекс по італійськи - чиамбелла. Рецептів їх величезна кількість. Важлива деталь - це форма для випічки. Необхідно брати високу, круглу і з дірочкою посередині.

Опис приготування:

Готується кекс швидко, особливої ​​вправності не потрібно. Чи впорається навіть недосвідчена господиня.

  • Яйця - 3 штуки
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Цукор - 220 грам
  • Масло рослинне - 120 мілілітрів
  • Розпушувач для тіста - 10 грам
  • Борошно пшеничне - 250 грам
італійський кекс - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
італійський кекс - фото крок 2
Збийте яйця з цукром в пишну піну.
італійський кекс - фото крок 3
Додайте масло, воду і добре збийте.
італійський кекс - фото крок 4
Змішайте борошно з розпушувачем. Додайте до рідкої частини. Добре збийте.
італійський кекс - фото крок 5
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для кексу (діаметр 26-28 см) маслом. Вилийте тісто у форму. Поставте випікатися кекс на 45 хвилин в розігріту духовку.
італійський кекс - фото крок 6
Дістаньте готовий кекс з духовки.
Злегка охолодити.
італійський кекс - фото крок 7
Перекладіть випічку на дошку або блюдо. Повністю охолонути.
італійський кекс - фото крок 8
Готовий кекс подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти