Індичка зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як приготувати індичку зі свининою? Пропоную рецепт соковиті котлеток з поєднання цих видів м'яса. Вибирайте свинину з салом - і отримаєте ніжне блюдо на обід або вечерю.
Якщо вам подобаються котлетки в соусі, то обсмажені до скоринки котлети можна протушкувати пару хвилин в соусі з вершків, додавши туди подрібнений кріп або петрушку.
Подавайте такі котлети з вареними або тушкованими овочами. Також смачно їх є з гречаної або рисовою кашею.
Смачного!
- Свинина з салом - 200 грам
- Індичка - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Підготуйте м'ясо. Індичку і свинину наріжте шматочками. Очистіть цибулю і розріжте на кілька частин.
За допомогою м'ясорубки або блендера подрібніть індичку зі свининою і луком. Вийде ніжний фарш. Посоліть і поперчіть його по СКВУ.
Мокрими руками сформуйте щільні котлетки. Викладіть сухарі в тарілочку і обваляйте в них котлетки з усіх боків.
На сковорое розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому котлети по 4 хвилини з кожного боку до хрусткої скоринки. Потім накрийте кришкою і дайте настоятися 10 хвилин.