Хоча без м’яса
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що харчо буває тільки з м'ясом? Ось спробуйте мій рецепт харчо без м'яса і переконайтеся, що це так само смачно. Харчо навіть без м'яса виходить насиченим і дуже ситним. Починаємо готувати!
Харчо без м'яса дійсно виходить густим, ароматним і смачним супом. Він готується швидко і нескладно, а задовольнить будь-який смак. У процесі готування стежте за густотою харчо без м'яса. Якщо любите погустіше, просто не додавайте води. Так само експериментуйте зі спеціями. Хочете поострее-додайте побільше імбиру або червоного меленого перцю. У тарілку вже готового супу покладіть побільше зелені. Смачного!
- Масло топлене - 50 грам
- Фенхель сушений - 4 грами
- Базилік сухий - 5 грам
- Куркума - 5 грам
- Braai - 1 штука (пучок)
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 150 грам
- Помідори - 3 штуки
- Імбир сухий - 5 грам
- Перець мелений - 5 грам
- Koriandr - 5 грам
- Барбарис сухий - 10 грам
- Паприка червона - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 L
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Перець червоний мелений - 3 грами
Готуємо продукти для харчо без м'яса.
Ставимо каструлю з товстим дном на повільний вогонь, додаємо масло і обсмажуємо рис до аромату "смаженого насіння"
Заливаємо рис 2 літрами гарячої води, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і варимо рис 15 хвилин.
Тим часом очищені від шкірки помідори нарізаємо кубиками.
Нарізаємо дрібно кінзу і цибулю.
У сковороду кладемо ложку масла, спочатку обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо спеції і смажимо кілька секунд для розкриття їх аромату.
Додаємо в сковороду помідори і томатну пасту, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні.
З'єднуємо рис, томати зі спеціями. Додаємо кінзу, сіль, цукор і перемішуємо.
Якщо потрібно додати води. Накрити кришкою і варити на повільному вогні 5 хвилин. Суп готовий!