Рецепт Хоча з рисом фото

Хоча з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 45 хв.

Харчо є національним грузинським супом. Він давно став популярним у всіх країнах СНД і в Європі. Але не часто можна зустріти класичний рецепт цієї страви, так як всі вносять зміни.

Опис приготування:

Ми ж з вами спробуємо його відновити. Будемо використовувати всі важливі приправи та інгредієнти. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати харчо з рисом по-грузинськи. Варіть суп точно за інструкцією, тоді ви отримаєте пікантне і дуже смачна страва. Сподобається багатьом!

  • Яловичина - 500 грам (м'якоть)
  • Мал - 120 грам
  • Ріпчаста цибуля - 400 грам
  • Помідор - 300 грам
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Ткемалі - 150 грам
  • Вода - 3 L
  • Заголовок Бондюель - 1 Ст. Ложка
  • Топлене масло - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець запашний горошком - 6 штук
  • Червоний пекучий перець - 0, 5 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Кінза свіжа - 10 штук (гілочки)
  • Петрушка - 10 штук (гілочки)
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
хоча з рисом - фото крок 1
М'ясо промийте і наріжте шматочками. Покладіть їх в каструлю і залийте водою.
хоча з рисом - фото крок 2
Доведіть бульйон до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть його і варіть протягом 50 хвилин. Додайте в бульйон перець горошком і лавровий лист. Зніміть піну.
хоча з рисом - фото крок 3
Помийте помідори. Надріжте на них шкірку, ошпарьте їх окропом. Потім зніміть шкірку. Наріжте дрібно м'якоть.
хоча з рисом - фото крок 4
Лук почистіть і наріжте. Пропассеруйте його на маслі до м'якості. В кінці додайте кукурудзяну муку. Все перемішайте.
хоча з рисом - фото крок 5
До цибулі додайте помідори і промитий рис. Гасіть інгредієнти разом протягом 6 хвилин на невеликому вогні.
хоча з рисом - фото крок 6
Волоські горіхи подрібніть в крихту.
хоча з рисом - фото крок 7
Петрушку і кинзу промийте. Порубати зелень на невеликі шматочки.
хоча з рисом - фото крок 8
Мал з овочами додайте в суп.
хоча з рисом - фото крок 9
Потім додайте соус"Ткемалі" (його, до речі, можна купити готовим, а можна зробити самостійно, в домашніх умовах). Варіть суп протягом 7 хвилин на середньому вогні.
хоча з рисом - фото крок 10
Після всипте горіхову крихту.
хоча з рисом - фото крок 11
У Ступка peretrite koriandr, мелений перець, пекучий перець, часник, кмин і хмелі-сунелі.
хоча з рисом - фото крок 12
Додайте приправи в суп. Готуйте його ще 12 хвилин.
хоча з рисом - фото крок 13
В кінці додайте зелень. Дайте настоятися харчо 5 хвилин під кришкою, потім пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти