Хінкалі зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу показати вам, як приготувати хінкалі зі свининою, багатьма улюблена страва кавказької кухні. Сочеьаніе соковитою м'ясною начинки і ніжного тіста мало кого може залишити байдужим. Пробуйте!
Як ви побачите, приготувати хінкалі зовсім нескладно. Тісто і начинка зовсім прості. Але потрібно првільно зліпити мішечок, щоб начинка не витікала. На мішечку має бути мінімум 12 складок, однак у різних кухарів свою думку з цього приводу. Але в будь-якому випадку повинно вийти смачно.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - 1 пучок (петрушка, Braai, кріп)
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 4 склянки
- Вода чиста - 1 літр
Підготуйте м'ясо і зелень. Все вимийте. М'ясо пережьте на невеликі шматочки, а зелень можна порвати руками або подрібнити ножем.
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку. Якщо є час, то краще порубати його ножем на дуже дрібні шматочки. Додайте зелень, сіль і перець, добре перемішайте фарш.
Поки настівать фарш, приготуємо просте тісто, змішаємо борошно, сіль і воду. Води потрібно стільки, щоб тісто стало еластичним і не липло до рук. Добре його вимішайте, розділіть на три частини і скачайте в товсті ковбаски.
Кожну ковбаску порізати на кружечки. Розкачайте їх, щоб товщина шару була близько 3 мм. На кожен гурток викладіть по столовій ложці начинки.
Тепер залишилося правильно зліпити хінкалі. Зробіть мішечок, а його кінці складіть в кілька складок і зліпите між собою. Залишилося лише відварити блюдо в пароварці близько 15 хвилин. Тепер його можна пробувати.