Рецепт Гуляш з яловичиною фото

Гуляш з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Гуляш для мене - це блюдо з дитинства. Тому я люблю його готувати за маминим рецептом, а якісь зміни вношу рідко. У підсумку виходить ситна підлива до гарніру. Спробуйте, дуже смачно!

Опис приготування:

Для початку купіть хороший шматок м'яса без кісток. А потім подивіться, як приготувати гуляш з яловичиною. Ця страва вважається універсальним тому, що воно підходить майже під всі каші і овочі. Ви зможете з одного рецепта отримати безліч варіацій для сімейного меню. А зробити все досить просто.

  • Яловичина, м'якоть - 800 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Томатний соус - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
гуляш з яловичиною - фото крок 1
Промите м'ясо наріжте смужками поперек волокон.
гуляш з яловичиною - фото крок 2
Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте.
гуляш з яловичиною - фото крок 3
У глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому яловичину до рум'яної скоринки, помішуючи. Потім додайте цибулю. Готуйте інгредієнти разом 4 хвилини. В кінці додайте сіль з перцем.
гуляш з яловичиною - фото крок 4
Потім влийте соус. Обсмажте м'ясо ще 3 хвилини, і всипте борошно.
гуляш з яловичиною - фото крок 5
Помішуючи, готуйте страву ще 4 хвилини, щоб не утворилися грудочки.
гуляш з яловичиною - фото крок 6
Далі влийте воду. Доведіть страву до кипіння, а потім закрийте сковороду кришкою. Гасіть все протягом 1 годину.
гуляш з яловичиною - фото крок 7
Гулянки готові! Подавайте його з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти