Гуляш з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш для мене - це блюдо з дитинства. Тому я люблю його готувати за маминим рецептом, а якісь зміни вношу рідко. У підсумку виходить ситна підлива до гарніру. Спробуйте, дуже смачно!
Для початку купіть хороший шматок м'яса без кісток. А потім подивіться, як приготувати гуляш з яловичиною. Ця страва вважається універсальним тому, що воно підходить майже під всі каші і овочі. Ви зможете з одного рецепта отримати безліч варіацій для сімейного меню. А зробити все досить просто.
- Яловичина, м'якоть - 800 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Промите м'ясо наріжте смужками поперек волокон.
Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте.
У глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому яловичину до рум'яної скоринки, помішуючи. Потім додайте цибулю. Готуйте інгредієнти разом 4 хвилини. В кінці додайте сіль з перцем.
Потім влийте соус. Обсмажте м'ясо ще 3 хвилини, і всипте борошно.
Помішуючи, готуйте страву ще 4 хвилини, щоб не утворилися грудочки.
Далі влийте воду. Доведіть страву до кипіння, а потім закрийте сковороду кришкою. Гасіть все протягом 1 годину.
Гулянки готові! Подавайте його з улюбленим гарніром. Смачного!