Гуляш з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Загул - це невеликі шматочки м'яса, тушковані у власному м'ясному соку з додаванням спецій, овочів. Таке блюдо можна приготувати з індички, свинини або курки. Всі ці види м'яса швидко готуються.
Для приготування гуляшу обсмажте шматочки м'яса, потім додайте цибулю, морква, спеції і тушкуйте до готовності. Подавати гуляш можна з картопляним пюре. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Індичка (філе) - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Вода - 200 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Нарізаємо філе індички на невеликі порційні шматочки.
Обсмажуємо м'ясо на гарячій сковороді. Додаємо спеції. Смажимо м'ясо з усіх боків до рум'яної.
У блендері перебиваємо дрібно цибулю. У процесі приготування він розійдеться в підливі, залишивши тільки смак.
Додаємо натерту попередньо морква. Перемішуємо. Тушкуємо до готовності овочів.
У процесі гасіння підлити трохи води в сковороду, для освіти підливи. Додайте томатної пасти. Prisoe, поперчіть за смаком. Якщо томат занадто кислий, можна додати цукру. Гасіть до готовності моркви, накривши сковороду кришкою.
Подайте до столу. Можна щедро додати подрібненої свіжої зелені.