Рецепт Гуляш з підливою фото

Гуляш з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Індичка , Птах
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Загул - це невеликі шматочки м'яса, тушковані у власному м'ясному соку з додаванням спецій, овочів. Таке блюдо можна приготувати з індички, свинини або курки. Всі ці види м'яса швидко готуються.

Опис приготування:

Для приготування гуляшу обсмажте шматочки м'яса, потім додайте цибулю, морква, спеції і тушкуйте до готовності. Подавати гуляш можна з картопляним пюре. Удачі в приготуванні і гарного дня!

  • Індичка (філе) - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
гуляш з підливою - фото крок 1
Нарізаємо філе індички на невеликі порційні шматочки.
гуляш з підливою - фото крок 2
Обсмажуємо м'ясо на гарячій сковороді. Додаємо спеції. Смажимо м'ясо з усіх боків до рум'яної.
гуляш з підливою - фото крок 3
У блендері перебиваємо дрібно цибулю. У процесі приготування він розійдеться в підливі, залишивши тільки смак.
гуляш з підливою - фото крок 4
Додаємо натерту попередньо морква. Перемішуємо. Тушкуємо до готовності овочів.
гуляш з підливою - фото крок 5
У процесі гасіння підлити трохи води в сковороду, для освіти підливи. Додайте томатної пасти. Prisoe, поперчіть за смаком. Якщо томат занадто кислий, можна додати цукру. Гасіть до готовності моркви, накривши сковороду кришкою.
гуляш з підливою - фото крок 6
Подайте до столу. Можна щедро додати подрібненої свіжої зелені.

Схожі рецепти