Рецепт Гуляш з м'ясом фото

Гуляш з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Часник, Цибуля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гуляш - це ситне, дуже смачне м'ясне блюдо (якщо правильно його зробити). Його можна гасити на плиті або в мультиварці. Розповім вам про просте і смачне рецепті, як приготувати гуляш з м'ясом.

Для приготування використовую яловичину, вона не настільки жирна, як свинина, проте дає хороший навар і приємний аромат. Гуляш можна подавати як самостійне блюдо або як доповнення до гарніру, наприклад, з макаронами, з кашею. Подавайте блюдо гарячим.

  • Яловичина - 1, 3-1, 4 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Сушений майоран - 1 Чайна ложка
  • Свіжий чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Бульйон м'ясний - 4 склянки
  • Томатна паста - 1/4 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
гуляш з м'ясом - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо, наріжте його шматочками (4х4 см). Очистіть і дрібно наріжте цибулю, измельчитечасник.
гуляш з м'ясом - фото крок 2
2. М'ясо натріть сіллю і перцем. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте його на сильному вогні близько 5 хвилин. Перекладіть її в каструлю.
гуляш з м'ясом - фото крок 3
3. Поверніть сковороду на вогонь, додайте рослинне масло і викладіть цибулю, посоліть його і готуйте 5-10 хвилин. Перекладіть цибулю до м'яса.
гуляш з м'ясом - фото крок 4
4. Розімніть кмин в ступці, додайте в сковороду, де обсмажували цибулю паприку, кмин, майоран, подрібнений чебрець, каєнський перець. Обсмажуйте 2-3 хвилини.
гуляш з м'ясом - фото крок 5
5. Влийте в сковороду до спецій стакан м'ясного бульйону і розмішайте, перелийте все в каструлю до м'яса і цибулі, додайте бульйон, томатну пасту, часник, цукру, сіль і перець, лавровий лист. Гасіть все після закипання 1, 5-2 годину.
гуляш з м'ясом - фото крок 6
6. Відваріть макарони, потім подавайте гуляш з цим гарніром.

Схожі рецепти