Гуляш з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і корисний варіант гуляшу, а замість картоплі - кабачки. Смачно, а готувати швидко і просто. Пробуємо!
Легке і корисне блюдо. Можна подавати з гарніром, а можна і так - з хлібом, кому як подобається. Рецепт приготування гуляшу з кабачками дуже простий. Кабачки в цій страві замінюють картоплю, отже, калорій у страві набагато менше. Тому таке блюдо підійде і на вечерю. Розповідаю, як приготувати гуляш з кабачками.
1. М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Прибираємо м'ясо зі сковороди в окремий посуд.
2. Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо ножем. Обсмажуємо овочі на маслі, що залишився від смаження м'яса.
3. Наливаємо в сковорідку півтори склянки води і перемішуємо все, щоб не було борошняних грудочок.
4. Викладаємо в сковороду обсмажене м'ясо, сіль і перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 30.
5. Помідори можна очистити від шкірки, а можна використовувати і з нею. Нарізаємо помідори дрібними кубиками і відправляємо в сковороду.
6. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками. Викладаємо в сковороду до м'яса. Додаємо сметану. Тушкуємо хвилин 10-15. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.
От і все, гулянки готові. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Кабачок - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 2-3 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
1. М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Прибираємо м'ясо зі сковороди в окремий посуд.
2. Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо ножем. Обсмажуємо овочі на маслі, що залишився від смаження м'яса.
3. Наливаємо в сковорідку півтори склянки води і перемішуємо все, щоб не було борошняних грудочок.
4. Викладаємо в сковороду обсмажене м'ясо, сіль і перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 30.
5. Помідори можна очистити від шкірки, а можна використовувати і з нею. Нарізаємо помідори дрібними кубиками і відправляємо в сковороду.
6. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками. Викладаємо в сковороду до м'яса. Додаємо сметану. Тушкуємо хвилин 10-15. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.
От і все, гулянки готові. Смачного!