Рецепт Гуляш з кабачками фото

Гуляш з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Легкий і корисний варіант гуляшу, а замість картоплі - кабачки. Смачно, а готувати швидко і просто. Пробуємо!

Легке і корисне блюдо. Можна подавати з гарніром, а можна і так - з хлібом, кому як подобається. Рецепт приготування гуляшу з кабачками дуже простий. Кабачки в цій страві замінюють картоплю, отже, калорій у страві набагато менше. Тому таке блюдо підійде і на вечерю. Розповідаю, як приготувати гуляш з кабачками.

1. М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Прибираємо м'ясо зі сковороди в окремий посуд.

2. Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо ножем. Обсмажуємо овочі на маслі, що залишився від смаження м'яса.

3. Наливаємо в сковорідку півтори склянки води і перемішуємо все, щоб не було борошняних грудочок.

4. Викладаємо в сковороду обсмажене м'ясо, сіль і перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 30.

5. Помідори можна очистити від шкірки, а можна використовувати і з нею. Нарізаємо помідори дрібними кубиками і відправляємо в сковороду.

6. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками. Викладаємо в сковороду до м'яса. Додаємо сметану. Тушкуємо хвилин 10-15. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.

От і все, гулянки готові. Смачного!

  • Свинина - 500 грам
  • Кабачок - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 2-3 штук
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Легке і корисне блюдо. Можна подавати з гарніром, а можна і так - з хлібом, кому як подобається. Рецепт приготування гуляшу з кабачками дуже простий. Кабачки в цій страві замінюють картоплю, отже, калорій у страві набагато менше. Тому таке блюдо підійде і на вечерю. Розповідаю, як приготувати гуляш з кабачками.

1. М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Прибираємо м'ясо зі сковороди в окремий посуд.

2. Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо ножем. Обсмажуємо овочі на маслі, що залишився від смаження м'яса.

3. Наливаємо в сковорідку півтори склянки води і перемішуємо все, щоб не було борошняних грудочок.

4. Викладаємо в сковороду обсмажене м'ясо, сіль і перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 30.

5. Помідори можна очистити від шкірки, а можна використовувати і з нею. Нарізаємо помідори дрібними кубиками і відправляємо в сковороду.

6. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками. Викладаємо в сковороду до м'яса. Додаємо сметану. Тушкуємо хвилин 10-15. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.

От і все, гулянки готові. Смачного!

Схожі рецепти