Грудка в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Як різноманітності на обід або вечерю хочу запропонувати вам приготувати дуже апетитну і соковиту курячу грудку, тушковану в вершках з овочами. Прекрасний варіант основного блюда для всієї родини.
Це дуже простий варіант, як приготувати грудку в вершках, який прекрасно підійде в якості страви на кожен день. В даному випадку в рецепті немає спецій, адже соус досить насичений на смак, однак при бажанні ви можете додати приправи або сушені трави, наприклад. Для любителів гостренького можу запропонувати додати трохи чилі.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Вершки - 750 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Насамперед очистите морква, натріть на середній терці. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
2. На сковороді розігрійте олію і викладіть овочі. На середньому вогні, помішуючи, смажте хвилин 5. Паралельно вимийте, обсушити і наріжте кубиками грудку.
3. Викладіть курочку на сковороду до овочів.
4. Смажте хвилин 5-8 на середньому вогні, помішуючи.
5. Підсолити за смаком і влийте вершки.
6. Тушіте, поки курочка не стане м'якою, а соус не придбає красивий помаранчевий колір.
7. Подавайте грудку до столу з улюбленим гарніром і при бажанні зверху присипте свіжою зеленню. Смачного!