Рецепт Грудка в вершках фото

Грудка в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Морква, Цибуля, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Як різноманітності на обід або вечерю хочу запропонувати вам приготувати дуже апетитну і соковиту курячу грудку, тушковану в вершках з овочами. Прекрасний варіант основного блюда для всієї родини.

Це дуже простий варіант, як приготувати грудку в вершках, який прекрасно підійде в якості страви на кожен день. В даному випадку в рецепті немає спецій, адже соус досить насичений на смак, однак при бажанні ви можете додати приправи або сушені трави, наприклад. Для любителів гостренького можу запропонувати додати трохи чилі.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Вершки - 750 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
грудка в вершках - фото крок 1
1. Насамперед очистите морква, натріть на середній терці. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
грудка в вершках - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте олію і викладіть овочі. На середньому вогні, помішуючи, смажте хвилин 5. Паралельно вимийте, обсушити і наріжте кубиками грудку.
грудка в вершках - фото крок 3
3. Викладіть курочку на сковороду до овочів.
грудка в вершках - фото крок 4
4. Смажте хвилин 5-8 на середньому вогні, помішуючи.
грудка в вершках - фото крок 5
5. Підсолити за смаком і влийте вершки.
грудка в вершках - фото крок 6
6. Тушіте, поки курочка не стане м'якою, а соус не придбає красивий помаранчевий колір.
грудка в вершках - фото крок 7
7. Подавайте грудку до столу з улюбленим гарніром і при бажанні зверху присипте свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти