Рецепт Куряча грудка в вершках фото

Куряча грудка в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Цибуля , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати курячу грудку в вершках смачно і швидко. М'ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним. Часник не обов'язково використовувати, але він додає м'ясу родзинку.

Опис приготування:

Як приготувати курячу грудку в вершках? Дуже просто! Для цього її потрібно спочатку обсмажити з овочами на середньому вогні, щоб зберегти м'ясний сік всередині, а потім протушкувати в вершках зі спеціями. От і все!

  • Куряча грудка - 1 штука (без кісток і шкіри)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Кріп - 1 Ст. Ложка (дрібно порізаний)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
куряча грудка в вершках - фото крок 1
Підготуйте продукти. М'ясо вимийте і висушіть серветкою. Овочі очистіть. Приступимо.
куряча грудка в вершках - фото крок 2
Цибулю і моркву поріжте дрібно і обсмажте на олії до напівготовності.
куряча грудка в вершках - фото крок 3
Курячі грудки поріжте невеликими шматочками, додайте до овочів і на середньому вогні обсмажте до зміни кольору м'яса. Додати сіль.
куряча грудка в вершках - фото крок 4
Влийте вершки, додайте подрібнений кріп, пропущений через прес часник, щіпку прованський трав. Перемішайте і протушкувати буквально пару хвилин.
куряча грудка в вершках - фото крок 5
Ніжна куряча грудка в вершках готова! приємного!

Схожі рецепти