Куряча грудка в вершках
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати курячу грудку в вершках смачно і швидко. М'ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним. Часник не обов'язково використовувати, але він додає м'ясу родзинку.
Як приготувати курячу грудку в вершках? Дуже просто! Для цього її потрібно спочатку обсмажити з овочами на середньому вогні, щоб зберегти м'ясний сік всередині, а потім протушкувати в вершках зі спеціями. От і все!
- Куряча грудка - 1 штука (без кісток і шкіри)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1 Ст. Ложка (дрібно порізаний)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте продукти. М'ясо вимийте і висушіть серветкою. Овочі очистіть. Приступимо.
Цибулю і моркву поріжте дрібно і обсмажте на олії до напівготовності.
Курячі грудки поріжте невеликими шматочками, додайте до овочів і на середньому вогні обсмажте до зміни кольору м'яса. Додати сіль.
Влийте вершки, додайте подрібнений кріп, пропущений через прес часник, щіпку прованський трав. Перемішайте і протушкувати буквально пару хвилин.
Ніжна куряча грудка в вершках готова! приємного!