Рецепт Гострі креветки фото

Гострі креветки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На природу , На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам пощастило купити свіжі креветки, то ви можете приготувати чудову пікантну закуску на прийнятніший або маленьку компанію. Гострі креветки підійдуть і для вечірки, і для легкого перекусу.

Опис приготування:

Гострі креветки сподобаються любителям"вогненних" страв. Можна їх подати в якості закуски, а, додавши рис як гарнір, у вас вийде повноцінне гаряче блюдо.

  • Креветки - 450 грам
  • Соус Табаско - 3 Ст. Ложки (більше чи менше - за смаком)
  • Перець болгарський або халапеньйо - 1-2 штук (консервований)
  • Вершкове масло - 50-60 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
гострі креветки - фото крок 1
1. Влийте в сковороду ложку рослинної олії і нагрівайте на середньому вогні.
гострі креветки - фото крок 2
2. Креветки очистіть і промийте холодною водою.
гострі креветки - фото крок 3
3. Розтопіть в сковороді вершкове масло.
гострі креветки - фото крок 4
4. Викладіть в сковороду креветки, додайте соус Табаско, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
гострі креветки - фото крок 5
5. Додайте нарізаний перець (можна і свіжий) т готуйте на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.
гострі креветки - фото крок 6
6. Гострі креветки готові! Зніміть з вогню.
гострі креветки - фото крок 7
7. Гострі креветки відмінно підуть з рисом. Смачного!

Схожі рецепти