Рецепт Гострі креветки фото

Гострі креветки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку, На природу, На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви

Якщо вам пощастило купити свіжі креветки, то ви можете приготувати чудову пікантну закуску на прийнятніший або маленьку компанію. Гострі креветки підійдуть і для вечірки, і для легкого перекусу.

Гострі креветки сподобаються любителям "вогненних" страв. Можна їх подати в якості закуски, а, додавши рис як гарнір, у вас вийде повноцінне гаряче блюдо.

  • Креветки - 450 грам
  • Соус Табаско - 3 Ст. Ложки (більше чи менше - за смаком)
  • Перець болгарський або халапеньйо - 1-2 штук (консервований)
  • Вершкове масло - 50-60 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
гострі креветки - фото крок 1
1. Влийте в сковороду ложку рослинної олії і нагрівайте на середньому вогні.
гострі креветки - фото крок 2
2. Креветки очистіть і промийте холодною водою.
гострі креветки - фото крок 3
3. Розтопіть в сковороді вершкове масло.
гострі креветки - фото крок 4
4. Викладіть в сковороду креветки, додайте соус Табаско, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
гострі креветки - фото крок 5
5. Додайте нарізаний перець (можна і свіжий) т готуйте на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.
гострі креветки - фото крок 6
6. Гострі креветки готові! Зніміть з вогню.
гострі креветки - фото крок 7
7. Гострі креветки відмінно підуть з рисом. Смачного!

Схожі рецепти