Гострі креветки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Якщо вам пощастило купити свіжі креветки, то ви можете приготувати чудову пікантну закуску на прийнятніший або маленьку компанію. Гострі креветки підійдуть і для вечірки, і для легкого перекусу.
Опис приготування:
Гострі креветки сподобаються любителям"вогненних" страв. Можна їх подати в якості закуски, а, додавши рис як гарнір, у вас вийде повноцінне гаряче блюдо.
- Креветки - 450 грам
- Соус Табаско - 3 Ст. Ложки (більше чи менше - за смаком)
- Перець болгарський або халапеньйо - 1-2 штук (консервований)
- Вершкове масло - 50-60 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. Влийте в сковороду ложку рослинної олії і нагрівайте на середньому вогні.
2. Креветки очистіть і промийте холодною водою.
3. Розтопіть в сковороді вершкове масло.
4. Викладіть в сковороду креветки, додайте соус Табаско, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
5. Додайте нарізаний перець (можна і свіжий) т готуйте на середньо-слабкому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.
6. Гострі креветки готові! Зніміть з вогню.
7. Гострі креветки відмінно підуть з рисом. Смачного!