Гарбузове рулетики з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
З гарбуза можна приготувати просто величезна кількість найрізноманітніших і цікавих страв. Дуже смачне поєднання виходить з ніжною курячою печінкою. Спробуйте!
Приготувати гарбузове рулетики з печінкою насправді не складе великих труднощів, а результат вас порадує. Рулетики виходять ніжними, ароматними і дуже смачними! Всім любителям печінки рекомендую спробувати! Блюдо самодостатнє і в гарнір не потребує. Подавайте рулетики зі свіжими овочами, зеленню і улюбленим соусом.
- Гарбуз - 200 грам
- Картопля - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Печінка - 350 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Печінка заздалегідь відваріть і остудіть.
Натріть печінку на крупній тертці.
Обсмажте одну цибулину, нарізану кубиками, з вершковим маслом і додайте до печінки.
Додайте 1-2 ст. L. Сметани і перемішайте. Начинка готова.
Натріть на крупній тертці залишилася цибулину, картопля і гарбуз.
Додайте борошно, яйця, сіль і перець або будь-які інші спеції за смаком.
Перемішайте.
Сковороду змажте рослинним маслом і викладіть овочеву масу у вигляді коржа, розрівнюючи її ложкою. Коржі намагайтеся робити по можливості максимально тонкими. Залежно від їх діаметра виходить 4-6 шт. У мене вийшли 4 коржі.
Покладіть на гарбузову корж начинку з печінки, подверніте краю і скрутіть рулетик.
Приготуйте таким чином все рулетики і викладіть їх в змащену маслом форму для запікання.
Змастіть верх сметаною і посипте тертим сиром.
Запікайте при 180 градусах близько 25 хвилин. Гарбузове рулетики з печінкою готові. Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!