Рецепт Гарбуз в листковому тісті фото

Гарбуз в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Листкове тісто , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Пропоную ще один варіант приготування гарбуза - в листковому тісті. Виходять дуже гарні і смачні конвертики. Сподіваюся, що варіант, як приготувати гарбуз в листковому тісті, ви отримаєте задоволення!

Опис приготування:

Я бачила на цьому сайті рецепт гарбуза в пісочному тісті, однак чомусь не виявила куди більш популярного способу приготування гарбуза - в листковому тісті. Це набагато простіше, але не можна сказати, що гірше у смакову отношении. Як на мене, це відмінний буденний рецепт для гарбузового сезону. Хай щастить!

  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка(rafinirovannoe)
  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Кориця мелена - 3 чайних ложки
  • Гарбуз - 250 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
гарбуз в листковому тісті - фото крок 1
Розморожуємо тісто при кімнатній температурі.
гарбуз в листковому тісті - фото крок 2
Гарбуз моєму, очищаємо, нарізаємо на невеликі пластинки і запікаємо на деку, змащеному рослинним маслом (приблизно 15 хвилин при 180 градусах).
гарбуз в листковому тісті - фото крок 3
Тісто рівномірно розгортаємо і розрізаємо на рівні квадратики. Змащуємо їх збитим яйцем.
гарбуз в листковому тісті - фото крок 4
Викладаємо в центр кожного квадратика трохи гарбузової начинки, посипаємо його корицею і чайною ложкою цукру.
гарбуз в листковому тісті - фото крок 5
Загортаємо наші пиріжки найпростішим способом - у вигляді конвертика.
гарбуз в листковому тісті - фото крок 6
Конвертики викладаємо на деко, застелений пергаментом. Змащуємо верх кожного збитим яйцем. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусах 25-30 хвилин (до легкого рум'янцю).
гарбуз в листковому тісті - фото крок 7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти