Фрикадельки (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у вас на вечерю макарони? А може зробимо з нудних макаронів вишукану пасту? Сьогодні я розповім вам, як приготувати фрикадельки. Додайте їх до макаронів і ось у вас вже паста!
Мій покроковий рецепт показав, як приготувати смачні фрикадельки. Рецепт універсальний і ви можете використовувати ці фрикадельки в будь-яких цілях. Підійдуть для пасти, для супу і для всього, що ви зможете придумати. Збережіть цей рецепт, так як він завжди стане в нагоді, коли час підтискає, а їсти хочеться. Смачного!
- Фарш із яловичини - 0, 5 кілограма
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 25 чайних ложки
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Томатна паста - 200-300 мілілітрів
1
Нагрейте духовку до 200 градусів. Деко застеліть фольгою.
2
Цибулину дрібно наріжте. У великій мисці змішайте фарш, цибуля, яйце, сіль, перець і сформуйте 20-24 фрикадельки.
3
Випікайте 20 хвилин до готовності. Потім залийте соусом з томатної пасти і невеликої кількості води, випікайте ще 10 хвилин.
4
Смачного!