Рецепт Філе яловичини в духовці фото

Філе яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Сьогодні розязик піде про приготування яловичини, яка є універсальним продуктом. Філе яловичини в духовці - це особливо смачне і вишукане блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл.

Рецепт приготування філе яловичини в духовці вимагає терпіння, але повірте, це того варто. Використання готового філе універсальне, ви можете нарізати його і подати в якості гарячого блюда з гарніром, використовувати як начинку для якихось страв, додавати в салати, бутерброди… словом, придумаєте самі. Читайте, як зробити філе яловичини в духовці, і готуйте!

  • Говяжья грудинка - 1 кілограм (можна купити м'ясо в окремих упаковках.)
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 3 Ст. Ложки
  • Підготовка Lukovaâ - 2 Ст. Ложки
  • Гранульований часник - 1 Ст. Ложка
  • Суха гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Червоний мелений перець - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 За смаком
філе яловичини в духовці - фото крок 1
Розігріти духовку до 250 градусів. Змішайте сухі спеції в невеликій мисці.
філе яловичини в духовці - фото крок 2
Покладіть м'ясо в форму для запікання і злегка змастіть його невеликою кількістю масла. Це дасть можливість спецій гарненько просочити м'ясо, щоб повністю розкрити його аромат.
філе яловичини в духовці - фото крок 3
Тепер гарненько обваляйте шматки м'яса в спеціях, або ж можна просто його натерти нашої приготовленої сумішшю. Розкладіть м'ясо на деку і влийте півсклянки бурбона, щоб він ледь покрив дно дека. Щільно закрийте фольгою і поставте в духовку на 250 градусів приблизно на три години.
філе яловичини в духовці - фото крок 4
Готове м'ясо дістаньте з духовки, розкрийте фольгу і дайте постояти йому кілька хвилин.
філе яловичини в духовці - фото крок 5
Поріжте на тонкі скибочки.

Схожі рецепти