Філе яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розязик піде про приготування яловичини, яка є універсальним продуктом. Філе яловичини в духовці - це особливо смачне і вишукане блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл.
Рецепт приготування філе яловичини в духовці вимагає терпіння, але повірте, це того варто. Використання готового філе універсальне, ви можете нарізати його і подати в якості гарячого блюда з гарніром, використовувати як начинку для якихось страв, додавати в салати, бутерброди… словом, придумаєте самі. Читайте, як зробити філе яловичини в духовці, і готуйте!
- Говяжья грудинка - 1 кілограм (можна купити м'ясо в окремих упаковках.)
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Чорний перець - 3 Ст. Ложки
- Підготовка Lukovaâ - 2 Ст. Ложки
- Гранульований часник - 1 Ст. Ложка
- Суха гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 За смаком
Розігріти духовку до 250 градусів. Змішайте сухі спеції в невеликій мисці.
Покладіть м'ясо в форму для запікання і злегка змастіть його невеликою кількістю масла. Це дасть можливість спецій гарненько просочити м'ясо, щоб повністю розкрити його аромат.
Тепер гарненько обваляйте шматки м'яса в спеціях, або ж можна просто його натерти нашої приготовленої сумішшю. Розкладіть м'ясо на деку і влийте півсклянки бурбона, щоб він ледь покрив дно дека. Щільно закрийте фольгою і поставте в духовку на 250 градусів приблизно на три години.
Готове м'ясо дістаньте з духовки, розкрийте фольгу і дайте постояти йому кілька хвилин.
Поріжте на тонкі скибочки.