Рецепт Фаршировані цукіні по-грецьки фото

Фаршировані цукіні по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Корисне, дуже смачне і цікаве блюдо хочу вам на пробу запропонувати. Розповім, як приготувати фаршировані цукіні по-грецьки з фаршем ягняти, рисом і овочами. Заінтриговані ідеєю? запам'ятовуємо!

Опис приготування:

Страва не тільки смачне, але і низькокалорійне. Гасіння в йогурті - чудова ідея, цукіні виходять дивно ніжними і смачними. Це відмінно блюдо підійде для меню і дорослих, і діток. До того ж, процес досить простий і зрозумілий, так що не бачу причин не повторити рецепт в домашніх умовах

  • Cukini - 8 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Ягня - 150 грам (фарш)
  • Натуральний йогурт - 1 Склянка (нежирний)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Кольорова капуста - 150 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль, перець, м'ята, спеції - За смаком
фаршировані цукіні по-грецьки - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть кольорову капусту. Подрібніть, відіжміть зайву вологу. Цибуля, часник обсмажити на сковороді до рум'яності, додайте м'ясо і смажте хвилин 10, помішуючи.
фаршировані цукіні по-грецьки - фото крок 2
2. Викладіть на сковороду капусту і нарізану дрібно помідор, млоїте ще пару хвилин. Зніміть з вогню і остудіть. Акуратно виріжте в цукіні серцевину, наповніть їх начинкою. Крохмаль розведіть в невеликій кількості води. Додайте йогурт, сіль, зелень і спеції. Все ретельно перемішайте.
фаршировані цукіні по-грецьки - фото крок 3
3. Викладіть цукіні на сковороду або в каструлю, додайте соус, поставте на вогонь. Тушіте про 20-30 хвилин до готовності.
Фаршировані цукіні по-грецьки перед подачею полийте соусом, в якому їх гасили. Смачного!

Схожі рецепти