Фаршировані цукіні по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Корисне, дуже смачне і цікаве блюдо хочу вам на пробу запропонувати. Розповім, як приготувати фаршировані цукіні по-грецьки з фаршем ягняти, рисом і овочами. Заінтриговані ідеєю? запам'ятовуємо!
Страва не тільки смачне, але і низькокалорійне. Гасіння в йогурті - чудова ідея, цукіні виходять дивно ніжними і смачними. Це відмінно блюдо підійде для меню і дорослих, і діток. До того ж, процес досить простий і зрозумілий, так що не бачу причин не повторити рецепт в домашніх умовах
- Cukini - 8 штук
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Ягня - 150 грам (фарш)
- Натуральний йогурт - 1 Склянка (нежирний)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Кольорова капуста - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Сіль, перець, м'ята, спеції - За смаком
1. Вимийте і висушіть кольорову капусту. Подрібніть, відіжміть зайву вологу. Цибуля, часник обсмажити на сковороді до рум'яності, додайте м'ясо і смажте хвилин 10, помішуючи.
2. Викладіть на сковороду капусту і нарізану дрібно помідор, млоїте ще пару хвилин. Зніміть з вогню і остудіть. Акуратно виріжте в цукіні серцевину, наповніть їх начинкою. Крохмаль розведіть в невеликій кількості води. Додайте йогурт, сіль, зелень і спеції. Все ретельно перемішайте.
3. Викладіть цукіні на сковороду або в каструлю, додайте соус, поставте на вогонь. Тушіте про 20-30 хвилин до готовності.
Фаршировані цукіні по-грецьки перед подачею полийте соусом, в якому їх гасили. Смачного!
Фаршировані цукіні по-грецьки перед подачею полийте соусом, в якому їх гасили. Смачного!