Dzhadzhik
(покроковий рецепт з фото)
Dzhadzhik - традиційний турецький салат - соус. Дуже освіжаючий і ніжний, тому такий соус - салат рекомендують подавати до смаженого гострого м'яса. Він згладжує гостроту і жирність м'яса.
Рецепт традиційний турецький, тому не рекомендую щось міняти і доповнювати. Замість йогурту можна взяти кефір або айран.
- Йогурт несолодкий - 6 Ст. Ложок
- Огірок свіжий - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- М'ята - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Огірок дрібно наріжте або натріть на тертці.

2. Додайте подрібнений часник.

3. М'яту дрібно наріжте і додайте до огірків.

4. Додати сіль, поперчіть, додайте йогурт. Перемішайте і подавайте до столу.

5. Смачного!