Рецепт Диван з песто фото

Диван з песто
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Зелень , Помідор , Черрі , Базилік
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Песто - італійський домашній соус. Дуже корисний і смачний. Мій рецепт канапе з песто включає в себе і опис приготування самого песто.

Опис приготування:

Італійський соус песто можна придбати майже у всіх магазинах, але я раджу все-таки зробити його самим будинку. Приготування не займає багато сил і часу, зате у вас вийде натуральний продукт! Без консервантів і харчових добавок. А канапе з песто дуже смачні і апетитно виглядають.

Приступимо до приготування.

1. Почнемо, звичайно, з самого соусу песто. Помийте свіжий базилік.

2. Приготуйте блендер. Покладіть в нього свіжий базилік, кедрові горіхи, сир пармезан (наріжте його невеликими шматочками) і часник. Полийте оливковою олією і гарненько все подрібніть.

3. Посоліть і перемішайте. Ось у вас і вийшов соус песто!

4. Тепер приступимо до канапе. Помідори Черрі і огірок помийте.

5. Наріжте огірок товстими скибочками.

6. Помідори Черрі ділимо навпіл.

7. Приготуйте шпажки для канапе. Змастіть всі скибочки огірка соус песто.

8. Зверху покладіть половинку помідора Черрі.

9. Щоб канапе з песто не розпалася, закріпіть шпажками.

Ось так просто і швидко можна зробити приголомшливу закуску! Канапе з песто відмінно виглядають на будь-якому святковому столі, особливо новорічному. Смачного!

  • Пучок свіжого базиліку - 1 штука
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Кедрові горіхи - 40 грам
  • Сир пармезан - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Помідори черрі - 100 грам
  • Огірок - 1 штука
Італійський соус песто можна придбати майже у всіх магазинах, але я раджу все-таки зробити його самим будинку. Приготування не займає багато сил і часу, зате у вас вийде натуральний продукт! Без консервантів і харчових добавок. А канапе з песто дуже смачні і апетитно виглядають.

Приступимо до приготування.

1. Почнемо, звичайно, з самого соусу песто. Помийте свіжий базилік.

2. Приготуйте блендер. Покладіть в нього свіжий базилік, кедрові горіхи, сир пармезан (наріжте його невеликими шматочками) і часник. Полийте оливковою олією і гарненько все подрібніть.

3. Посоліть і перемішайте. Ось у вас і вийшов соус песто!

4. Тепер приступимо до канапе. Помідори Черрі і огірок помийте.

5. Наріжте огірок товстими скибочками.

6. Помідори Черрі ділимо навпіл.

7. Приготуйте шпажки для канапе. Змастіть всі скибочки огірка соус песто.

8. Зверху покладіть половинку помідора Черрі.

9. Щоб канапе з песто не розпалася, закріпіть шпажками.

Ось так просто і швидко можна зробити приголомшливу закуску! Канапе з песто відмінно виглядають на будь-якому святковому столі, особливо новорічному. Смачного!

Схожі рецепти