Рецепт Цукіні в воке фото

Цукіні в воке
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Цукіні
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Це одне з найпростіших і економічних страв, які тільки можна приготувати в воке. Такі кабачки можуть бути соковитим гарніром до м'яса або риби, а також цікавою і неймовірно смачною закускою.

Опис приготування:

Цей простий рецепт цукіні в воке насамперед, звичайно, присвячений всім любителям азіатської кухні, оскільки тут ви зустрінете класичне поєднання смаків характерне для неї. Однак не тільки відмінний смак я хочу відзначити в цій страві, але і то, що робиться воно дуже швидко, а продуктів, щоб приготувати цукіні в воке в домашніх умовах, знадобиться зовсім небагато.

1) Цукіні гарненько промиваємо і, не очищаючи його від шкірки, нарізаємо кабачок на кубики шириною близько 1, 5-2 см.

2) У вок наливаємо рослинне масло і ставимо його на вогонь, потім опускаємо в розігріту олію нарізаний цукіні і смажимо його 5 хвилин. Після цього додаємо до цукіні соєві паростки, перемішуємо все і смажимо ще хвилин 5.

3) Потім ми додаємо до овочів томатну пасту, соєвий соус за смаком, цукор, подрібнений часник і гострий перець, знову все перемішуємо і готуємо страву 5-10 хвилин, після чого знімаємо його з вогню.

Цукіні в воке готові, і їх можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!


  • Cukini - 2 штуки
  • Соєві паростки - 50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Паста томатна - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор коричневий - 1 Чайна ложка (можна замінити медом)
  • Соус соєвий - За смаком
  • Перець гострий мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
Цей простий рецепт цукіні в воке насамперед, звичайно, присвячений всім любителям азіатської кухні, оскільки тут ви зустрінете класичне поєднання смаків характерне для неї. Однак не тільки відмінний смак я хочу відзначити в цій страві, але і то, що робиться воно дуже швидко, а продуктів, щоб приготувати цукіні в воке в домашніх умовах, знадобиться зовсім небагато.

1) Цукіні гарненько промиваємо і, не очищаючи його від шкірки, нарізаємо кабачок на кубики шириною близько 1, 5-2 см.

2) У вок наливаємо рослинне масло і ставимо його на вогонь, потім опускаємо в розігріту олію нарізаний цукіні і смажимо його 5 хвилин. Після цього додаємо до цукіні соєві паростки, перемішуємо все і смажимо ще хвилин 5.

3) Потім ми додаємо до овочів томатну пасту, соєвий соус за смаком, цукор, подрібнений часник і гострий перець, знову все перемішуємо і готуємо страву 5-10 хвилин, після чого знімаємо його з вогню.

Цукіні в воке готові, і їх можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти