Cухарікі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Легкі і хрусткі сухарики до салату або пива з часничком - прекрасна закуска на швидку руку. З простим рецептом сухариків на сковороді ви зможете приготувати їх вдома!
Найкраще сухарики готувати саме з житнього хліба. Хоча, можете спробувати за цим рецептом і з білого зробити. Готові сухарики чудово підійдуть до пива, їх можна додати і в салат, і в суп. Для приготування сухариків на сковороді я беру подрібнений і висушений часник, зазвичай беру багато. Але це необов'язково, не всім адже подобається часник. Дивимося рецепт з фото.
- Житній хліб - 1 штука
- Мелений часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
Головне - це хороший хліб, бажано, щоб саме житній, а не бородинський.
Мелений часник зараз не проблема купити і в магазині.
Ріжемо хліб, обрізаємо корочку.
Тепер ріжемо кубиками по 2 см.
Солимо і додаємо часник, не переборщіть з сіллю. Перемішуємо акуратно, щоб хліб не кришився.
Заливаємо оливковою олією, тим часом розігріваємо сковороду.
Обсмажуємо сухарики спочатку на сильному вогні, потім на маленькому доводимо до готовності. Не більше 10-15 хвилин. От і все! Готові сухарики на сковороді подаємо, давши їм охолонути. Смачного!