Рецепт Чиказька піца фото

Чиказька піца
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто, М'ясо
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Незважаючи на те, що піца - це блюдо італійської кухні, її вже давно готують практично скрізь. Саме тому з'явилося безліч різних варіацій і цікавих рецептів, гідних вашої уваги.

Саме один з таких варіантів, як приготувати Чиказьку піцу, я і хочу запропонувати вам на замітку. Приголомшливо насичений смак, багато соусу і начинки - це чудове блюдо для всієї родини, від якого просто неможливо відірватися. За допомогою покрокового рецепта з фото таку піцу зробить навіть новачок в кулінарній справі.

  • Борошно - 3 склянки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка (приблизно)
  • Вершкове масло - 7 чайних ложок(3 ложки розтопити, 4 - просто розм'якшене)
  • Рослинна олія - 5 чайних ложок
  • Соус - 500 грам (цибуля, часник, томатний соус, спеції)
  • Моцарелла - 400 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • М'ясна начинка - 400 грам
чиказька піца - фото крок 1
1. Для початку замісити дріжджове тісто, з'єднавши борошно, крохмаль, розтоплене масло, сіль, цукор і дріжджі. Залиште його підходити на годинку. Потім розкачати, нанесіть шар розм'якшеного масла і акуратно згорніть рулетом.
чиказька піца - фото крок 2
2. Скачайте і залиште ще хвилин на 40. Паралельно можна зайнятися соусом. Обсмажте цибулю з часником на рослинній олії, додайте томатний соус або подрібнені свіжі помідори. Додати сіль, поперчіть, додайте трави і Уваров до загустіння.
чиказька піца - фото крок 3
3. Для м'ясної начинки можна використовувати фарш або італійські сосиски, наприклад. Моцареллу натріть на середнього розміру тертці.
чиказька піца - фото крок 4
4. Тепер можна збирати нашу піцу. Тісто розкачати і викласти у жароміцних форму. Присипте сиром, викладіть фарш і соус.
чиказька піца - фото крок 5
5. Зверху присипте тертим твердим сиром. Ідеально для цього брати Пармезан. Надішліть піцу в розігріту духовку хвилин на 25. Перед подачею на стіл остудіть її (хвилин 10).

Схожі рецепти