Рецепт Чатні з вишні фото

Чатні з вишні
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
Літні
Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Апетитний, приголомшливо ароматний соус родом з Індії хочу запропонувати вам зробити в домашніх умовах. Набір інгредієнтів насправді досить простий, як і сам процес. Рекомендую запам'ятати!

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати чатні з вишні. Цей соус чудово підійде до м'ясних страв, оттенит їх смак і привнесе приголомшливу пікантну родзинку. Сам процес радує своєю простотою. Що стосується набору спецій, то тут завжди можна експериментувати. Спробуйте, рецепт точно вартий уваги.

  • Вишні - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука (червона)
  • Яблуко - 1 штука
  • Імбир зацукровані - 2 чайних ложки (або 1 ложка свіжого)
  • Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
  • Яблучний оцет - 50 мілілітрів
  • Цукор - 4 чайних ложки
  • Зерна гірчиці - 1 Чайна ложка
  • Паличка кориці - 1/2 штуки
  • Кардамон - 3 штуки
  • Сіль і мускатний горіх - 1 щіпка
  • Гострий перець - 1 щіпка
чатні з вишні - фото крок 1
1. Вишні вимийте, обсушити, видаліть у них кісточки.
чатні з вишні - фото крок 2
2. Наріжте середніми кубиками цибулину.
чатні з вишні - фото крок 3
3. Очистіть від серцевини і шкірки яблуко, подрібніть його кубиками.
чатні з вишні - фото крок 4
4. Підготуйте всі необхідні спеції. Ви можете завжди варіювати цей набір на свій смак.
чатні з вишні - фото крок 5
5. Всі інгредієнти викладіть в каструлю і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь і млоїте чатні на повільному вогні до загусання.

Схожі рецепти