Бутербродний торт
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На полуденок, На природу, На святковий стіл, Легка вечеря, На сніданок, Ситний сніданок
Бутербродний торт - відмінний спосіб не тільки нагодувати гостей смачними бутербродами, але також здивувати і, я б навіть сказала, вразити їх незвичайним видом частування. Така закуска сподобається всім!
Способів приготування бутербродного торта, як, власне кажучи, і самих бутербродів, існує незліченна кількість. Різними можуть бути і начинки, і хліб, і прикраса. Я запропоную вам свій варіант, як приготувати бутербродний торт зі шпротами і огірком. Це варіант звичних нам бутербродів, але в такій подачі, я впевнена, ви їх ще не їли. А ось спробуйте, я думаю, вам сподобається, і ви будете готувати такі торти до кожного святкового столу, тим більше, що зробити це простіше простого!
- Хліб - 6 скибочок
- Шпроти - 12 штук
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 80 грам
- Сир вершковий - 150 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Хліб я використовую тостерний, його можна злегка обсмажити, але мені більше подобається в такому вигляді, тоді він краще просочується сиром і майонезом.
Огірок промийте і поріжте тонкими кружечками.
На плоску тарілку покладіть дві скибочки хліба. Змастіть їх майонезом.
На хліб покладіть спочатку половину шпротів.
А потім кружечки огірка. Зверху знову змастіть майонезом.
Накрийте ще двома скибками хліба, змастіть їх майонезом і покладіть залишилися шпроти.
Зверху знову покладіть кружальця огірка, змастіть майонезом і накрийте хлібом. Придавите рукою на кілька хвилин, щоб всі верстви з'єдналися.
Зверху і з боків змастіть вершковим сиром, прикрасьте за бажанням. Поставте торт в холодильник на 30 хвилин.
Бутербродний торт готовий! Нарізайте його порційно і їжте із задоволенням, а також пригощайте своїх гостей!