Буряковий салат з руколою
(покроковий рецепт з фото)
Набрид вінегрет? Пропоную Вашій увазі суперскую альтернативу! У цьому рецепті Ви побачите, як приготувати буряковий салат з руколою легко і просто. А найголовніше - це неймовірно смачно!
Салат з руколою і буряком до того ж з сиром Фета - гарне поєднання, особливо, коли подається з такою оригінальною пікантною заправкою! Є деякі продукти, які не так смачні окремо і, начебто, в них немає нічого цікавого, але варто їх поєднати на одній тарілці, як перед вами виявляється просто приголомшливе блюдо, де кожен компонент підкреслює і доповнює смак інших складових.
- Буряк - 1 кілограм
- Рукола - 150 грам
- Сир "фета" - 100-150 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте буряк і обмотайте кожен плід фольгою. Помістіть буряк на деко. Готуйте її при самій високій температурі близько години в духовці.
2. Готову буряк очистіть від шкірки.
3. У глибокій ємності змішайте оливкова олія і бальзамічний оцет.
4. Покладіть ложку гірчиці і подрібнений часник.
5. Додайте в соус сіль і перець за смаком.
6. Змішайте руколу, нарізану буряк, сир, пекан kljukvu. Залийте салат соусом і подавайте до столу.