Буряковий салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ситний і смачний салат, який можна приготувати і в звичайний день, і подати до святкового столу. Якщо ви на дієті, салат можна приготувати на вечерю, тільки замініть майонез натуральним йогуртом.
Опис приготування:
Простий, приготований з мінімальної кількості інгредієнтів, смачний і ситний салат. Такий салат можна приготувати як для звичайного сімейного обіду, так і для свята. Тепер ви знаєте, як приготувати буряковий салат з куркою, готуйте і насолоджуйтеся. Це дуже смачно!
- Куряча грудка - 150 грам (відварна)
- Буряк - 1-2 штук (варена)
- Грецькі горіхи - 2 Ст. Ложки (подрібнені)
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
Заздалегідь відварюємо буряк і курку. Буряк очистимо й наріжемо дрібними кубиками.
Куряче м'ясо теж нарізаємо кубиками.
Викладаємо буряк і м'ясо в салатник, сіль і, по бажанню, можна додати чорного меленого перцю.
Додамо подрібнені волоські горіхи і подрібнений часник.
І заправимо сметаною і майонезом або натуральним йогуртом. Перемішуємо.
Салат готовий, можна подавати до столу.