Буряк «Веллінгтон»
(покроковий рецепт з фото)
Моя ініціатива приготувати щось пісне увінчалося феєричним успіхом! Аналог страви яловичина "веллінгтон", але з буряком. Вийшло чудове святкове блюдо.
Це дуже елегантний рецепт, який обов'язково порадує вас і ваших гостей. Буряк "веллінгтон" запікається в листковому тісті з грибами і горіхами. Її дивовижний смак перевершить всі ваші очікування. Для неї не потрібно ніяких особливих інгредієнтів, вона проста в приготуванні - цей рецепт стане одним з ваших улюблених і ще не раз стане в нагоді в самих різних ситуаціях - від посиденьок з друзями до романтичних вечорів.
- Буряк - 5-6 штук
- Гриби - 150 грам
- Тісто заморожене - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Мак - 3 Ст. Ложки
- Плавлений сир - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Обсмажте гриби на сковороді з дрібкою солі до випаровування вологи.
2. Змішайте остиглі смажені гриби з подрібненими волоськими горіхами.
3. На розкатаний лист тіста помістіть плавлений сир, начинку з грибів і варені маленькі буряка.
4. Скрутіть рулет і добре запечатайте тісто.
5. Змастіть рулет сирим яйцем і посипте маком. Випікайте рулет протягом 35 хвилин при температурі 200 градусів.