Булочки з м'ясом в пряному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашніх булочок - тільки домашні булочки з начинкою. У начинку можна покласти що завгодно, варіантів маса, але сьогодні хочу запропонувати рецепт булочок з м'ясом в пряному соусі.
Рецепт булочки з м'ясом в пряному соусі відрізняється простотою, з ним легко впорається навіть починаюча господиня. Ділюся рецептом як приготувати такі булочки просто і легко. Для начинки у мене був вже шматочок відвареної свинини, але можна його приготувати і в процесі. Булочки печуться з дріжджового тіста, тому у нас буде мінімум годину, щоб приготувати начинку. Крім свинини, можна покласти яловичину, курку мул індичку, в цих булочках самий смак дає цікавий соус. Булочки виходять м'якими і пухнастими, а соковита пряна начинка, доповнює смак. Відмінна альтернатива фаст фуду - домашні булочки з м'ясом. Приємного!
- Борошно - 5 склянок(+2 ст.Л для начинки)
- Вода - 2/3 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/3 склянки(+1 ç.l. Для начинки)
- Дріжджі сухі - 4 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки(+1 жовток для змащування)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Luk salotų - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Соус теріякі - 1 Ст. Ложка
- Курячий бульйон - 1 Склянка
- Свинина відварна або запечена - 450 грам
- Устричний соус - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
У каструлі змішайте ⅓ чашку борошна з водою і ⅓ склянки молока. Заважайте до однорідності.
У великій мисці змішайте решту борошна, цукор, сіль і дріжджі.
Додайте решту молока, яйця, розтоплене вершкове масло, і замісити круте еластичне тісто.
Накрийте миску з тістом рушником і поставте в тепле місце на 1-1, 5 годину.
Лук і м'ясо наріжте дрібними кубиками.
У великій сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додайте цукор, соєвий соус, устричний соус. Томмі, поки він не почне міхур. Додайте курячий бульйон і борошно.
Коли соус почне густіти, додайте м'ясо і гарненько все перемішайте. Зніміть з вогню, дайте трохи постояти, щоб м'ясо всотало соусом.
Коли тісто підніметься, розділіть його на однакові шматочки. З кожного шматочка сформуйте гурток і викладіть в нього начинку.
Защипайте краю і сформуйте колобки. Покладіть їх на деко і залиште на растойку на 1 час.
Змастіть булочки жовтком, посипте кунжутом і відправте їх у духовку, розігріту до 200 градусів. Випікайте близько 25 хвилин або до золотистого кольору.