Курячі стегна в пряному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Стегна, приготованим за цим рецептом виходять дуже соковитими. Чимось нагадують китайську кухню, адже в маринаді присутній імбир, соєвий соус і сік апельсина. Ділюся рецептом!
Абсолютно аналогічним чином можна приготувати не тільки курячі стегна, але і курячі гомілки, грудку і т. d. Соєвий соус надає приємну пікантність, цибуля - солодкість, імбир - гостроту. У цій страві гармонійно все!
- Стегно куряче - 1 кілограм
- Апельсин - 2 штуки
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Імбир - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
1. З апельсинів вичавіть сік, додайте соєвий соус.
2. Додайте нарізаний смужками часник і імбир.
3. Курячі стегна помийте і додайте в маринад.
4. Лук наріжте півкільцями і теж додайте до курки.
5. Перемішайте і залиште на кілька годин.
6. У сковороді трохи обсмажити стегна.
7. Викладіть у жароміцних форму.
8. Маринад проваріть хвилин 5.
9. Залийте їм стегна і запікайте в духовці при 200 градусах близько 30 хвилин.
10. Смачного!