Брокколі в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Брокколі в сметані - дуже ситне, смачне і просте в приготуванні блюдо. У сезон брокколі тріскати його ложками і будьте здорові! Подавати можна і як основне овочеве блюдо, і як гарнір.
Навесні і влітку свіжу брокколі в продажу знайти нескладно, а сметана є в холодильнику у кожного. Зробіть розвантажувальний день і побалуйте очей і шлунок чудо-зеленню. Особисто я рекомендую готувати брокколі в сметані в якості основної страви без вмісту м'яса, проте, якщо без м'яса ви жити не можете, брокколі в сметані можна подавати на гарнір. Удачі в приготуванні!
- Брокколі - 300 грам (можна, можливо - свежемороженная)
- Крем - 100 грам
- Сіль - - За смаком
1. Промийте брокколі, розділіть на гілочки, викладіть на масло в сковороду. Додайте води і солі, тушкуйте на середньому вогні хвилин 15.
2. Додайте сметану і потушьте ще протягом кількох хвилин.
3. Блюдо готово! приємного!