Бігус з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Знайоме багатьом ще з дитинства поєднання квашеної капусти, овочів, копченостей і, звичайно ж, грибочків - і все це бігус, смачне польське блюдо, про приготування якого ви дізнаєтеся в цьому рецепті.
Хоча бігус і прийнято вважати польським блюдом, але він досить часто зустрічається в інших країнах, тому ви вже, швидше за все, його пробували. Таке поєднання продуктів дійсно для нас цілком звичне, адже напевно багато хто з вас готували щось схоже, якщо ж немає, тоді я із задоволенням розповім вам, як зробити бігус з грибами. Ця страва чудово тим, що його можна готувати цілий рік, до речі, влітку і восени можна замінити магазинні печериці лісовими грибами, вийде ще смачніше. В іншому цей простий рецепт Бігус з грибами відмінно підійде для повсякденного використання, спробуйте приготувати таку страву своїм рідним, думаю, вони оцінять його відмінний смак.
- Капуста квашена - 1 Склянка
- Картопля - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Пастернак - 0, 5 штуки
- Сало свиняче - 50-70 грам
- Сосиски копчені - 2 штуки
- Печериці - 6 штук
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон курячий - 200 мілілітрів
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком