Рецепт Баранина по-Байдарській фото

Баранина по-Байдарській
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Ця страва прийшло до нас з гірських селищ українських Карпат. Його часто подають в місцевих ресторанах. Але щоб спробувати його, необов'язково їхати в Україну, можна приготувати на власній кухні.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви купите на ринку хороший шматочок баранини без кістки.

1. Баранину промийте. Поріжте м'ясо шматочками, зріжте плівки.

2. Цибуля чистої і Krupp porubite.

3. Змішайте у великій мисці м'ясо з цибулею, додайте оцет, сіль і перець за смаком. Перемішайте і залиште маринуватися на 5-6 годин в холодильнику. Миску з м'ясом затягніть харчовою плівкою або накрийте кришкою.

4. Мариноване м'ясо обсмажте разом з маринадом на невеликій кількості жиру (можна взяти свинячий) до рум'яної скоринки на середньо-високому вогні. Сковороду краще взяти з високими бортиками, т.К. Ми ще додамо бульйон.

5. Потім додайте бульйон в сковороду з м'ясом і тушкуйте до готовності на повільному вогні під кришкою. Готове м'ясо буде м'яким.

6. Приготуйте соус до м'яса - для цього подрібніть часник за допомогою Часничниці і змішайте з томатним соусом.

Готову баранину посипте свіжою зеленню, подавайте на стіл з приготовленим соусом.

Смачного!

  • Баранина - 450 грам
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Жир - 1 Ст. Ложка
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • М'ясний бульйон - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
Для приготування цієї страви купите на ринку хороший шматочок баранини без кістки.

1. Баранину промийте. Поріжте м'ясо шматочками, зріжте плівки.

2. Цибуля чистої і Krupp porubite.

3. Змішайте у великій мисці м'ясо з цибулею, додайте оцет, сіль і перець за смаком. Перемішайте і залиште маринуватися на 5-6 годин в холодильнику. Миску з м'ясом затягніть харчовою плівкою або накрийте кришкою.

4. Мариноване м'ясо обсмажте разом з маринадом на невеликій кількості жиру (можна взяти свинячий) до рум'яної скоринки на середньо-високому вогні. Сковороду краще взяти з високими бортиками, т.К. Ми ще додамо бульйон.

5. Потім додайте бульйон в сковороду з м'ясом і тушкуйте до готовності на повільному вогні під кришкою. Готове м'ясо буде м'яким.

6. Приготуйте соус до м'яса - для цього подрібніть часник за допомогою Часничниці і змішайте з томатним соусом.

Готову баранину посипте свіжою зеленню, подавайте на стіл з приготовленим соусом.

Смачного!

Схожі рецепти