Рецепт Баклажани з помідорами в мультиварці фото

Баклажани з помідорами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Соковиті і дуже апетитні баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах - прекрасний варіант як основне блюдо, прохолодні напої, так і гарнір до м'яса, наприклад.

Опис приготування:

1. Спершу підготуйте овочі: очистіть цибулю, вимийте і висушіть баклажани і помідори. Баклажани наріжте, Залиште сіль і 15-20 хвилин. Після промийте добре під проточною водою.

2. Дно чаші мультиварки можна трохи змастити олією. Наріжте цибулину тонкими кільцями, викладіть її в чашу.

3. Помідори, в залежності від розміру і м'якості, наріжте за бажанням: кубиками, скибочками, кружечками.

4. Викладіть зверху цибулі приблизно третину баклажанів.

5. На них - частина помідорів.

6. Очистіть і пропустіть через прес часник (його використовуйте за бажанням), додайте трохи.

7. Дрібкою солі і улюбленими спеціями присипте зверху.

8. Далі повторіть шари в тій же (або в будь-який інший) послідовності.

9. Зверху всю цю овочеву красу можна доповнити тертим сиром.

10. Готуйте баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах на режимі"Випічка" близько 35-40 хвилин.

Перед подачею можна присипати зверху зеленню за смаком. Дуже смачно, корисні і ароматні.

Смачного!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Помідор - 3-4 штук
  • Часник - 1 За смаком
  • Твердий сир - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
1. Спершу підготуйте овочі: очистіть цибулю, вимийте і висушіть баклажани і помідори. Баклажани наріжте, Залиште сіль і 15-20 хвилин. Після промийте добре під проточною водою.

2. Дно чаші мультиварки можна трохи змастити олією. Наріжте цибулину тонкими кільцями, викладіть її в чашу.

3. Помідори, в залежності від розміру і м'якості, наріжте за бажанням: кубиками, скибочками, кружечками.

4. Викладіть зверху цибулі приблизно третину баклажанів.

5. На них - частина помідорів.

6. Очистіть і пропустіть через прес часник (його використовуйте за бажанням), додайте трохи.

7. Дрібкою солі і улюбленими спеціями присипте зверху.

8. Далі повторіть шари в тій же (або в будь-який інший) послідовності.

9. Зверху всю цю овочеву красу можна доповнити тертим сиром.

10. Готуйте баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах на режимі"Випічка" близько 35-40 хвилин.

Перед подачею можна присипати зверху зеленню за смаком. Дуже смачно, корисні і ароматні.

Смачного!

Схожі рецепти