Баклажани з помідорами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і дуже апетитні баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах - прекрасний варіант як основне блюдо, прохолодні напої, так і гарнір до м'яса, наприклад.
1. Спершу підготуйте овочі: очистіть цибулю, вимийте і висушіть баклажани і помідори. Баклажани наріжте, Залиште сіль і 15-20 хвилин. Після промийте добре під проточною водою.
2. Дно чаші мультиварки можна трохи змастити олією. Наріжте цибулину тонкими кільцями, викладіть її в чашу.
3. Помідори, в залежності від розміру і м'якості, наріжте за бажанням: кубиками, скибочками, кружечками.
4. Викладіть зверху цибулі приблизно третину баклажанів.
5. На них - частина помідорів.
6. Очистіть і пропустіть через прес часник (його використовуйте за бажанням), додайте трохи.
7. Дрібкою солі і улюбленими спеціями присипте зверху.
8. Далі повторіть шари в тій же (або в будь-який інший) послідовності.
9. Зверху всю цю овочеву красу можна доповнити тертим сиром.
10. Готуйте баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах на режимі "випічка" близько 35-40 хвилин.
Перед подачею можна присипати зверху зеленню за смаком. Дуже смачно, корисні і ароматні.
Смачного!
- Баклажан - 2 штуки
- Помідор - 3-4 штук
- Часник - 1 За смаком
- Твердий сир - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
2. Дно чаші мультиварки можна трохи змастити олією. Наріжте цибулину тонкими кільцями, викладіть її в чашу.
3. Помідори, в залежності від розміру і м'якості, наріжте за бажанням: кубиками, скибочками, кружечками.
4. Викладіть зверху цибулі приблизно третину баклажанів.
5. На них - частина помідорів.
6. Очистіть і пропустіть через прес часник (його використовуйте за бажанням), додайте трохи.
7. Дрібкою солі і улюбленими спеціями присипте зверху.
8. Далі повторіть шари в тій же (або в будь-який інший) послідовності.
9. Зверху всю цю овочеву красу можна доповнити тертим сиром.
10. Готуйте баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах на режимі "випічка" близько 35-40 хвилин.
Перед подачею можна присипати зверху зеленню за смаком. Дуже смачно, корисні і ароматні.
Смачного!