Рецепт Австрійський суп фото

Австрійський суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Молочні продукти , Крупи , Манька
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ми разом зануримося в класичну австрійську кухню, а саме - в ресторанну. Вишукану, але не таку складну, як здається. Цей рецепт зігріє вас в холодний вечір або наситить в обід.

Опис приготування:

Виглядає блюдо красиво, і навіть незрозуміло, що це таке плаває в бульйоні. А адже це всього лише галушки, просто незвичайної форми. Рецепт відноситься до сучасної кухні і навіть підійде для свята. Добре поєднується з картопляним салатом на друге.

  • Вершкове масло - 80 грам
  • Манна крупа - 130 грам
  • Яловичий бульйон - 1 літр
  • Яйце - 2 штуки
  • Петрушка - 1 штука (гілочка)
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Лук-пориста - За смаком (або зелений)
австрійський суп - фото крок 1
Спочатку зробіть галушки. Яйця збийте виделкою до єдиної консистенції. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника і наріжте. Петрушку дрібно нарубати.
австрійський суп - фото крок 2
Зробіть тісто. Міксером змішайте масло, яйця, манну крупу, сіль і петрушку. Приберіть заготовку на 15 хвилин в холодильник.
австрійський суп - фото крок 3
Потім сформуйте галушки. Візьміть тісто чайною ложкою і укрийте другий зверху. Повинен вийти овал з загостреними кутами і однієї такої ж стороною.
австрійський суп - фото крок 4
Тим часом доведіть до кипіння бульйон. Варіть в окропі галушки 5 хвилин, потім вогонь зменшіть і готуйте суп ще 13 хвилин.
австрійський суп - фото крок 5
В готовий австрійський суп додайте нарізану цибулю, сіль і мускатний горіх. Смачного!

Схожі рецепти