Австрійський суп
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми разом зануримося в класичну австрійську кухню, а саме - в ресторанну. Вишукану, але не таку складну, як здається. Цей рецепт зігріє вас в холодний вечір або наситить в обід.
Виглядає блюдо красиво, і навіть незрозуміло, що це таке плаває в бульйоні. А адже це всього лише галушки, просто незвичайної форми. Рецепт відноситься до сучасної кухні і навіть підійде для свята. Добре поєднується з картопляним салатом на друге.
- Вершкове масло - 80 грам
- Манна крупа - 130 грам
- Яловичий бульйон - 1 літр
- Яйце - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Лук-пориста - За смаком (або зелений)
Спочатку зробіть галушки. Яйця збийте виделкою до єдиної консистенції. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника і наріжте. Петрушку дрібно нарубати.
Зробіть тісто. Міксером змішайте масло, яйця, манну крупу, сіль і петрушку. Приберіть заготовку на 15 хвилин в холодильник.
Потім сформуйте галушки. Візьміть тісто чайною ложкою і укрийте другий зверху. Повинен вийти овал з загостреними кутами і однієї такої ж стороною.
Тим часом доведіть до кипіння бульйон. Варіть в окропі галушки 5 хвилин, потім вогонь зменшіть і готуйте суп ще 13 хвилин.
В готовий австрійський суп додайте нарізану цибулю, сіль і мускатний горіх. Смачного!