Рецепт Жульєн з рибою і грибами фото

Жульєн з рибою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Гриби, Сьомга
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рибу можна взяти в принципі будь-яку, але найкраще підійде філе сьомги. Смак цієї риби відмінно поєднується з грибами і ніжною сирною скоринкою.

Апетитний жульен з сьомгою і грибами готуйте так. Подрібніть цибулю і гриби і обсмажте на олії. Додайте порізану рибу, змішайте і наповніть отриманою сумішшю форми для запікання. Залийте вершками, посипте тертим сиром і запечіть в духовці протягом 10 хвилин при 180 градусах. Подайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!

  • Філе сьомги - 800 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Сир - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
жульєн з рибою і грибами - фото крок 1
Подрібніть і обсмажте цибулю на рослинній олії.
жульєн з рибою і грибами - фото крок 2
Додайте порізані гриби і смажте до напівготовності. Потім вимкніть вогонь.
жульєн з рибою і грибами - фото крок 3
Додайте на сковороду нарізану шматочками рибу, сіль і poperčite. Перемішайте.
жульєн з рибою і грибами - фото крок 4
Викладіть суміш риби і овочів в форми для запікання і залийте вершками.
жульєн з рибою і грибами - фото крок 5
Рясно посипте тертим сиром і запечіть в духовці протягом 10 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти