Жульєн з рибою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рибу можна взяти в принципі будь-яку, але найкраще підійде філе сьомги. Смак цієї риби відмінно поєднується з грибами і ніжною сирною скоринкою.
Апетитний жульен з сьомгою і грибами готуйте так. Подрібніть цибулю і гриби і обсмажте на олії. Додайте порізану рибу, змішайте і наповніть отриманою сумішшю форми для запікання. Залийте вершками, посипте тертим сиром і запечіть в духовці протягом 10 хвилин при 180 градусах. Подайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Філе сьомги - 800 грам
- Печериці - 400 грам
- Сир - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Подрібніть і обсмажте цибулю на рослинній олії.
Додайте порізані гриби і смажте до напівготовності. Потім вимкніть вогонь.
Додайте на сковороду нарізану шматочками рибу, сіль і poperčite. Перемішайте.
Викладіть суміш риби і овочів в форми для запікання і залийте вершками.
Рясно посипте тертим сиром і запечіть в духовці протягом 10 хвилин при 180 градусах.