Желе з вершків
(покроковий рецепт з фото)
Желе з вершків виглядає вишукано. Його можна красиво подати, прикрасивши шоколадом або яскравими ягодами. Приготувати желе з вершків в домашніх умовах не складе труднощів, треба лише повозитися з желатином.
Желе з вершків приготувати дуже легко. Потрібні вершки, желатин, цукор і вода. Якщо ви дбаєте про калорії, то вибирайте знежирені вершки і замінники цукру. Цей десерт - легкий і дуже красивий, особливо при подачі його в келиху. На етапі розчинення цукру в вершках можете додати дрібку ванілі.
Як приготувати желе з вершків?
1. Желатин засипте в остигнула кип'ячену воду, дайте йому настоятися протягом години до набухання.
2. Набряклий желатин у воді поставте на повільний вогонь і, помішуючи, дайте йому розчинитися. Щоб кип'ятіння без аргументів.
3. Вершки змішайте з цукром. Добре було б, щоб цукор повністю розчинився.
4. У вершки додайте остиглий розчин води і желатину. Ретельно перемішайте.
5. У змочені холодною водою формочки заливаємо желе. Можна в желе додати стружку шоколаду або ягоди. Потім відправляємо желе в холодильник до повного застигання.
Готове желе з вершків можна прикрасити тертим шоколадом, полити шоколадним сиропом або подати з кулькою шоколадного або ягідного морозива.
Смачного!
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Вода кип'ячена - 1 Склянка
- Желатин - 25 грам (одна пачка)
Як приготувати желе з вершків?
1. Желатин засипте в остигнула кип'ячену воду, дайте йому настоятися протягом години до набухання.
2. Набряклий желатин у воді поставте на повільний вогонь і, помішуючи, дайте йому розчинитися. Щоб кип'ятіння без аргументів.
3. Вершки змішайте з цукром. Добре було б, щоб цукор повністю розчинився.
4. У вершки додайте остиглий розчин води і желатину. Ретельно перемішайте.
5. У змочені холодною водою формочки заливаємо желе. Можна в желе додати стружку шоколаду або ягоди. Потім відправляємо желе в холодильник до повного застигання.
Готове желе з вершків можна прикрасити тертим шоколадом, полити шоколадним сиропом або подати з кулькою шоколадного або ягідного морозива.
Смачного!