Рецепт Желе з вершків фото

Желе з вершків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Желатин
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Желе з вершків виглядає вишукано. Його можна красиво подати, прикрасивши шоколадом або яскравими ягодами. Приготувати желе з вершків в домашніх умовах не складе труднощів, треба лише повозитися з желатином.

Опис приготування:

Желе з вершків приготувати дуже легко. Потрібні вершки, желатин, цукор і вода. Якщо ви дбаєте про калорії, то вибирайте знежирені вершки і замінники цукру. Цей десерт - легкий і дуже красивий, особливо при подачі його в келиху. На етапі розчинення цукру в вершках можете додати дрібку ванілі.

Як приготувати желе з вершків?

1. Желатин засипте в остигнула кип'ячену воду, дайте йому настоятися протягом години до набухання.

2. Набряклий желатин у воді поставте на повільний вогонь і, помішуючи, дайте йому розчинитися. Щоб кип'ятіння без аргументів.

3. Вершки змішайте з цукром. Добре було б, щоб цукор повністю розчинився.

4. У вершки додайте остиглий розчин води і желатину. Ретельно перемішайте.

5. У змочені холодною водою формочки заливаємо желе. Можна в желе додати стружку шоколаду або ягоди. Потім відправляємо желе в холодильник до повного застигання.

Готове желе з вершків можна прикрасити тертим шоколадом, полити шоколадним сиропом або подати з кулькою шоколадного або ягідного морозива.

Смачного!

  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Вода кип'ячена - 1 Склянка
  • Желатин - 25 грам (одна пачка)
Желе з вершків приготувати дуже легко. Потрібні вершки, желатин, цукор і вода. Якщо ви дбаєте про калорії, то вибирайте знежирені вершки і замінники цукру. Цей десерт - легкий і дуже красивий, особливо при подачі його в келиху. На етапі розчинення цукру в вершках можете додати дрібку ванілі.

Як приготувати желе з вершків?

1. Желатин засипте в остигнула кип'ячену воду, дайте йому настоятися протягом години до набухання.

2. Набряклий желатин у воді поставте на повільний вогонь і, помішуючи, дайте йому розчинитися. Щоб кип'ятіння без аргументів.

3. Вершки змішайте з цукром. Добре було б, щоб цукор повністю розчинився.

4. У вершки додайте остиглий розчин води і желатину. Ретельно перемішайте.

5. У змочені холодною водою формочки заливаємо желе. Можна в желе додати стружку шоколаду або ягоди. Потім відправляємо желе в холодильник до повного застигання.

Готове желе з вершків можна прикрасити тертим шоколадом, полити шоколадним сиропом або подати з кулькою шоколадного або ягідного морозива.

Смачного!

Схожі рецепти