Рецепт Карбонара без вершків фото

Карбонара без вершків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони, Яйця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Карбонара - це страва традиційної італійської кухні, яке можна знайти практично в кожному ресторанчику або тратторії цієї країни. Готується по-різному, мій рецепт без вершків.

Якщо ви любитель італійської кухні і колекціонуєте її рецепти, то це ваш випадок. Приготуйте традиційну пасту карбонара без вершків. Таку пасту мені довелося пробувати в італійській глибинці, в Умбрії, в містечку Ассізі, в ресторанчику на головній міській площі. Виходить дуже автентично. Дивіться покроковий рецепт і насолоджуйтеся простий і смачною італійською кухнею.

  • Спагеті - 200 грам (з розрахунку 100 грам на одну порцію)
  • Бекон - 150 грам (сирокопчений)
  • Яйця - 3 штуки(2 цілих яйця і 1 жовток)
  • Пармезан - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
карбонара без вершків - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
карбонара без вершків - фото крок 2
На сковороду влийте 2 столові ложки оливкової олії, роздавите плоскою стороною ножа 2 зубчики часнику, покладіть в масло. Часник перед подачею слід видалити.
карбонара без вершків - фото крок 3
Паралельно поставте каструлю з водою для відварювання спагетті в підсоленій воді. Відварюйте до стану "аль-денте", дотримуйтесь час варіння, вказане на упаковці.
карбонара без вершків - фото крок 4
Поріжте бекон на шматочки, відправте його на сковороду, обсмажте до легкого золотистого кольору.
карбонара без вершків - фото крок 5
Для приготування соусу візьміть два цілих яйця, додайте до них ще один жовток.
карбонара без вершків - фото крок 6
Всипте до яєць 2/3 натертого на дрібній тертці пармезану, поперчіть, змішайте.
карбонара без вершків - фото крок 7
Відварені спагетті додайте на сковороду до бекону, прогрейте.
карбонара без вершків - фото крок 8
Зніміть сковороду з вогню, влийте сирно-яєчний соус, розмішайте.
карбонара без вершків - фото крок 9
Подавайте пасту до столу гарячою, посипавши залишками тертого на дрібній тертці пармезану. Дуже органічно поєднується з цією стравою келих червоного сухого вина.

Схожі рецепти