Зелені щи зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами оригінальний, але при цьому і простий рецепт зелених щей зі шпинату. Як нескладно здогадатися, від класичного варіанта щей його відрізняє тільки наявність шпинату. Смачно вийшло, раджу!
Перед вами класичний рецепт зелених щей зі шпинату. Взагалі можна обійтися в цьому рецепті і без щавлю, але я чомусь вирішила, що з ним буде смачніше, так би язикати, по традиції. Спробуйте і ви це блюдо, рекомендую вам спробувати такий суп настійно, особливо влітку в пору свіжої зелені, овочів і фруктів! Купіть три зелених пучка - і приступимо до готування, а рецептом я зараз поділюся!
- Свинина - 400 грам
- Щавель - 1 пучок
- Шпинат - 1 пучок
- Зелень - 0.5 пучка(Braai, кріп, петрушка - що любите)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Капуста - 0.3 штуки (третину середнього качана)
- Спеції - За смаком

1. Для початку водою заливаємо м'ясо, додаємо спеції і варимо бульйон, не забувши зняти піну. Далі зменшуємо вогонь і додаємо картоплю з капустою. В цей же час на сковороді підсмажити подрібнені цибулю і моркву.

2. Додамо зажарку до бульйону, і займемося зеленню: шпинат, кріп і щавель добре миємо й дрібно нарізаємо. Додамо в щі тільки тоді, коли і картопля, і капуста стануть м'якими.

3. Тепер залишилося додати спеції, проварити щі до кипіння, а потім вимкнути вогонь і дати супу настоятися приблизно півгодини.

4. От і все! Розливаємо готові щі по тарілках, заправляємо сметаною і подаємо до столу!