Зелені пельмені з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування зелених пельменів з лососем.
Кількість порцій: 2
- Пшеничного борошна - 600 грам (для тіста)
- Яйце - 1 штука (для тіста)
- Води - 1 Склянка (для тіста)
- Солі - 1 Чайна ложка (для тіста)
- Великий пучок петрушки - 1 штука (для тіста)
- Філе лосося - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часнику - 1 зубчик
- pimon - 1 штука
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
Петрушку добре промити і обсушити. Покласти в чашу блендера, додати
3 v л. Води і подрібнити в пюре.
3 v л. Води і подрібнити в пюре.
Борошно просіяти в ємність, поСоліти, вкинуть Яйце, воду, що залишилася і пюре з петрушки.
Вимісити тісто, прикрити вологим рушником і залишити на пів години.
Вимісити тісто, прикрити вологим рушником і залишити на пів години.
У каструлі закип'ятити воду, поСоліти. Закинути філе лосося і варити чверть години. Цибулю і часник почистити і подрібнити. Філе дістати з каструлі, трохи остудити, потім розім'яти виделкою в пюре. Додати цибулю, часник і сік лимона. ПоСоліти, поперчити. Перемішати.
Тісто поділити на дві частини. Розкачати одну частину на присипаної борошном поверхні в тонкий пласт. Візуально поділити пласт навпіл. Покласти на одну половину по 1 ç.l. Начинки на відстані приблизно 3-3.5 см
Прикрити другою половиною. Затиснути краю.
Невеликим склянкою вирізати кружки з начинкою. Викласти пельмені на присипаний борошном тацю і помістити в холодильник.
Розкачати решту тіста і зробити пельмені за тим же способом.
Варити як звичайні пельмені.
Розкачати решту тіста і зробити пельмені за тим же способом.
Варити як звичайні пельмені.