Пельмені з лососем
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як приготувати пельмені з лососем на своїй кухні? неймовірно апетитні, дуже ніжні, вони буквально таять у роті. Прекрасная альтернатива мясному фаршу! Обов'язково спробуйте це диво!
Ці приголомшливі пельмені з лососем в домашніх умовах стануть чудовою ідеєю основного блюда для всієї родини. Дуже простий фарш і тонко розкачане тісто - ось і весь секрет. До речі, такі пельмені можна не тільки відварити, але і посмажити, наприклад. А подавати до столу смачно як зі сметаною, зеленню або соусом, так і з бульйоном.
- Лосось - 400 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Борошно - 300-350 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйце - 1-2 штук
- Вода - 200 мілілітрів (скільки візьме тісто)
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт приготування пельменів з лососем на вашій кухні. Відразу підготуйте все необхідне.
2. Для початку вимийте і висушіть рибку, наріжте дуже дрібними шматочками. Повинен вийти такий своєрідний нарізану фарш.
3. Для соковитості додайте у фарш цибулька. Щоб він не сильно відчувався в начинці, можна натерти його на дрібній тертці. Посоліть і поперчіть начинку за смаком.
4. Тепер можна приступити до тесту. У глибоку миску вбийте яйця. Додайте щіпку солі. Всипте просіяне борошно.
5. Влийте тонкою цівкою холодну воду.
6. Ретельно перемішайте тісто в мисці, а потім вимішайте руками.
7. Викладіть на присипану борошном поверхню і дуже тонко розкачати. Виріжте невеликі кружечки.
8. У центр викладіть начинку. І акуратно зліпите пельмені з лососем в домашніх умовах, надавши їм необхідну форму.
9. От і все, залишилося тільки викласти їх в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Можна відправити їх на зберігання в морозильник. Смачного!