Рецепт Зубатка на пару фото

Зубатка на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Зубатка
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна і корисна риба на пару з овочевим гарніром. Збитки готується на пару в пароварці. Разом з нею варяться помідори черрі і кольорова капуста. Блюдо підходить для легкого обіду або вечері.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування зубатки на пару. З інгредієнтів вам знадобиться: стейки зубатки, цибуля ріпчаста, мука, сіль, перець, помідори черрі, листя салату і кольорова капуста. Готову страву подається до обіднього столу або на вечерю. Хай щастить!

  • Зубатка - 4 штуки (стейки)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цвітна капуста - 800 грам
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Салат - За смаком (листя)
  • Перець - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
збитки на пару - фото крок 1
Стейки зубатки промиємо і обсушити, потім присипаємо сіллю і перцем. Лук подрібнюємо в блендері, перемішуємо його з стейками і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
збитки на пару - фото крок 2
Потім обваляйте рибні стейки в борошні і злегка обсмажте на олії в сковороді, приблизно 1-2 хвилину.
збитки на пару - фото крок 3
Розміщуємо обсмажену рибу в нижню корзину пароварки. У верхній кошик викладаємо суцвіття капусти, трохи посоливши їх. Готуємо 25 хвилин.
збитки на пару - фото крок 4
Блюдо подається до столу з помідори черрі і листям салату. Смачного!

Схожі рецепти