Зубатка на пару
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і корисна риба на пару з овочевим гарніром. Збитки готується на пару в пароварці. Разом з нею варяться помідори черрі і кольорова капуста. Блюдо підходить для легкого обіду або вечері.
Перед вами - простий рецепт приготування зубатки на пару. З інгредієнтів вам знадобиться: стейки зубатки, цибуля ріпчаста, мука, сіль, перець, помідори черрі, листя салату і кольорова капуста. Готову страву подається до обіднього столу або на вечерю. Хай щастить!
- Зубатка - 4 штуки (стейки)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цвітна капуста - 800 грам
- Помідори черрі - 8 штук
- Салат - За смаком (листя)
- Перець - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
Стейки зубатки промиємо і обсушити, потім присипаємо сіллю і перцем. Лук подрібнюємо в блендері, перемішуємо його з стейками і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
Потім обваляйте рибні стейки в борошні і злегка обсмажте на олії в сковороді, приблизно 1-2 хвилину.
Розміщуємо обсмажену рибу в нижню корзину пароварки. У верхній кошик викладаємо суцвіття капусти, трохи посоливши їх. Готуємо 25 хвилин.
Блюдо подається до столу з помідори черрі і листям салату. Смачного!