Заварний яблучний крем
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом простого заварного крему на основі яблучного пюре. Крем виходить легким, повітряним і дуже-дуже яблучним. Підійде для тортів, тістечок і еклерів.
Докладніше, як приготувати заварний яблучний крем, я розповім нижче. За бажанням в крем можна додати какао або корицю. Яблучне пюре краще підійде без цукру.
- Яблучне пюре - 350 грам
- Цукор - 75 грам
- Маргарин - 100 грам
- Ванільний сироп - 2-3 капель
- Крохмаль - 20 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте цукор і крохмаль.
На середньому вогні нагрівайте яблучне пюре, додайте цукор з крохмалем і ванільний сироп. Варіть суміш до загустіння.
Остудіть яблучне пюре до кімнатної температури. Додайте маргарин і збийте міксером до однорідного стану. Перекладіть крем в холодильник, щоб він став густішим.
Заварний яблучний крем готовий, смачного!