Рецепт Заварний крем фото

Заварний крем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
На полуденок, На святковий стіл
Десерти

Хочете знати, як приготувати універсальний десерт? тоді дивіться, як приготувати заварний крем. Він підходить для випічки і як доповнення до фруктових і ягідних десертів в креманках.

Крем готується всього за якихось 20 хвилин. Але в підсумку ви отримуєте дивовижно ніжний десерт, з яким будь-яка ваша домашня випічка буде не гірше, ніж ресторанна.

Обов'язково спробуйте приготувати крем за цим рецептом!

  • Вершкове масло - 300 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 150 грам
заварний крем - фото крок 1
Спочатку з'єднуємо яйця з Сахра, збиваємо блендером, ставимо на Огород і тонкою цівкою починаємо вливати туди молоко, постійно помішуючи масу.
заварний крем - фото крок 2
Додаємо до інгредіемнтам борошно. Маса повинна почати густіти і купувати консистенцію густої манної каші. Після цього знімемо всі з вогню і остудити
заварний крем - фото крок 3
В окремій ємності змішаємо вершкове масло з дрібкою ваніліну. Збиваємо масу за допомогою блендера.
заварний крем - фото крок 4
Тепер залишилося з'єднати дві маси і збити їх разом. Готовий крем охолоджуємо і використовуємо для десертів.

Схожі рецепти