Заварний крем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати універсальний десерт? тоді дивіться, як приготувати заварний крем. Він підходить для випічки і як доповнення до фруктових і ягідних десертів в креманках.
Крем готується всього за якихось 20 хвилин. Але в підсумку ви отримуєте дивовижно ніжний десерт, з яким будь-яка ваша домашня випічка буде не гірше, ніж ресторанна.
Обов'язково спробуйте приготувати крем за цим рецептом!
- Вершкове масло - 300 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 1 Чайна ложка
- Цукор - 150 грам
Спочатку з'єднуємо яйця з Сахра, збиваємо блендером, ставимо на Огород і тонкою цівкою починаємо вливати туди молоко, постійно помішуючи масу.
Додаємо до інгредіемнтам борошно. Маса повинна почати густіти і купувати консистенцію густої манної каші. Після цього знімемо всі з вогню і остудити
В окремій ємності змішаємо вершкове масло з дрібкою ваніліну. Збиваємо масу за допомогою блендера.
Тепер залишилося з'єднати дві маси і збити їх разом. Готовий крем охолоджуємо і використовуємо для десертів.