Заварний крем з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Заварний крем - один з найпопулярніших. Але на основі класики є багато його модифікацій. Сьогодні у мене заварний крем для любителів волоських горіхів.
Заварний крем з горіхами готуватися дуже просто і швидко. Головне перемішати жовтки з цукром і крохмалем без грудочок, щоб десерт вийшов гладким і однорідним, кремової консистенції. Горіхи надають свій смак, аромат і колір. Крем стає світло бежевого кольору. Він відмінно підійде для тортів, тістечок, капкейков або як самостійний десерт.
- Молоко - 300 мілілітрів
- Жовтки курячих яєць - 2 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 5 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Грецькі горіхи - 50 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування заварного крему.
У миску викладіть жовтки.
Всипте цукор і ванільний цукор.
Добре перемішайте жовтки з цукром.
Додайте кукурудзяний крохмаль.
Влийте 2-3 столові ложки холодного молока і знову добре перемішайте, щоб не було грудочок.
Каструлю з молоком поставте на плиту.
Молоко добре нагрійте і влийте приготовлену суміш. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ.
Волоські горіхи трохи підсмажте на сковороді або розжарите в духовці. Викладіть в блендер.
Подрібніть горіхи в блендері.
У остиглий заварний крем додайте подрібнені волоські горіхи.
Перемішайте крем з горіхами.
Заварний крем з волоськими горіхами готовий. Подавайте на десерт, прошаровуються торти, тістечка.